Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 19.11.2005, 18:58   #1
asc01001
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 13.11.2005
Downloads: 43
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
asc01001 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Razlika izmedu semplova, boja, ritmova?

Cao cao!

Nisam znao da je ovako tesko kupiti jednu klavijaturu. Razmisljam o ovoj Korg PA50 i vidim ima dosta ovdje da se downloda boja i ritmova i tako tih stvari za nju i to je super. ALI

procita u jednoj posti ovdje na forumu da je bolja PA80 (naravno) posto se u nju mogu downloadati semplovi. E sad mene zanima posto sam ja skrojz tanak u ovom kakva je razlika izmedu semplova, boja, ritmova (ok boje i ritmovi se podrazumjevaju) ali semplovi i ritmovi, kakva je razlika?

Drugo, buraz me pita za ovu PA50, kaze pa mozes li ti snimiti svoje pjesme na njoj, ritam, zvukovi, tako da mozes otici negdje na festi svirati sam, i da je se sve gotovo i da dobro zvuci :-), pa vas pitam, mogu li se snimati svoje pjesme? KOliko pjesama moze se snimiti na PA50?

Mogu li se na PA50 staviti boje kao za uvod pjesme "Bosanac" od Enesa begovica, pa oni zuvkovi sto Mica Nikolic upotrebljava, pa zvuk od Sinana Sakica pjesme "Hej od kad sam se rodio"?

Molio bi nekog ko ima Korg PA50 da me adda na amir_sejdinovic@hotmail.com pa da malo porazgovaramo tamo.

Molim vas odgovorite, nemam novaca, da kupim pogresnu stvar.

Hvala..
asc01001 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
boja, izmedu, razlika, ritmova, semplova

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:02

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije