|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
gogspa80...Ovo ti je 100000 % stvar polifonije...Taj akord koji si uhvatio desnom rukom, pokusaj u njemu da ugasis jedan UPPER pa ces vidjeti ima li razlike ili stavi samo jedan UPPER neki fabricki strings sa jednim ili dva oscilatora i vidjet ces da ti nece "progutati" tu cinelu niti fus. Nije mi se jednom ovo desilo i na zalost morao sam ugasiti neki sound koji sam stavio u kombinaciji sa neka druga dva na nekom STS! Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Suludi Moderator
|
![]()
Izvinjavam se! Probo sam to isto tako i gubi se ritam...jedan sound kad ugasis onda je sve ok! Pozzzz...AleN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Jest, kad ugasim jedan UPPER radi kako treba, ali mi boja onda nije onakva kakvu zelim...
![]() a dobro je onda ako nije, vec sam mislio da mi se nesto pokvarilo.. hvala vam. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]()
Kao shto rekoh...
![]() Ono shto mozesh da probash je da eventualno zakinesh ritmu neki kanal koji ti je nebitan, da ne zakidash boju ruci. Ili da vuchesh neku boju sa kompa... ![]()
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa zato su i stavili 4 izlaza na pa80......misite da je to beze........
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Tema je malo starija ali imam slican problem pa da ne otvaram novu.... Znaci kad mi radi ritam lijevom rukom drzim akord a desnom sviram, boja pocinje da zavija bezveze, gubi intonaciju. Ugasim ritam i sve normalno... Zanima me ako je problem sa tom polifonijom ta 64 tona, kako da to rijesim
pozdrav
![]() |
#17 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
ja imam jedan sličan problem na pa50 kada mi radi bilo koji ritam i sada hocu prebaciti neki drugi zvuk i odjednom kada prebacim prestane mi raditi Bass...kada vratim na zvuk koji je bio vrati se Bass!!!
gdje to i kako mogu ustimati da mi to neradi!!!
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Samo bass ili jos neki elementi? Proveri Chord Scanning i Keyboard Mode u gornjem desnom uglu klavijature...Kod zvucnika
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80, problem |
|
|