|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Hahahah...
Sad bas o ovome pricam sa drugom na MSN-u... Sad ce da ostavi on full post... Al' ga cima registracija nesto...
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa dobro...nisam hteo da zapocinjem neku prozivku,ali TERCE su moguce i na G-600-800-1000-EM2000.... jer sam cuo kako to radi! Jako dobro zvuci,terba samo da ukljucis up1 i up2 i to je to. Mozes cak i da promenis zvukove na oba npr. Up1 String Up2 Gitara.... cak sam ih skidao sa neta (Aca Lukas terce) ali ne funkcionisu lepo. Ne slazu se tonaliteti. Takodje sam cuo i to za MIDI kablove,sto je TACNO!.... samo sam pitao ako neko ima sredjene terce? Ako ne,moracu da se mucim da ih sam pravim ,al ne znam kako.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
|
![]()
samo dok ti nadem imam negde terce od g-1000 a idu i u 800 ali bilo davno pa je na nekom discu citas ih preko flopy ali na 800 ih moras u useu pohraniti inace ih obrise dok na 1000 ostane na zip kroz dan 2 cu ti staviti na down....
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
I ja nestrpljivo očekujem te terce....
![]() |
#15 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@SNAGALJUBAVI
E i ja bih napokon volio da cujem te terce za G 800-mada se iskreno nisam ni trudio ni da ih trazim ni da ih slusam. A volio bih i da drugar SNAGALJUBAVI postavi to,a da ne bude kao sa onom temom:UPDATE ZA ROLAND na kojoj nikada nije dao odgovor o navodnom upgrade-u za taj sint i nikad nije dao objasnjenje za ono sto je napisao.A napisao je da postoji upgrade za G 800 i da ima mogucnost da ostaju ritmovi memorisani i nakon gasenja.(ja sam to tada iskreno prvi put cuo). Vidjet cemo..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Da vidimo da li ce se nesto pojaviti na DOWNLOAD sekciji...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.06.2006
Downloads: 638
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
@stefi_psr Kršis PRAVILNIK!!!Broj 16! Procitaj ga!!! [quote=NeX007;41174]Pa dobro...nisam hteo da zapocinjem neku prozivku,ali TERCE su moguce i na G-600-800-1000-EM2000.... jer sam cuo kako to radi! Jako dobro zvuci,terba samo da ukljucis up1 i up2 i to je to. Mozes cak i da promenis zvukove na oba npr. Up1 String Up2 Gitara.... cak sam ih skidao sa neta (Aca Lukas terce) ali ne funkcionisu lepo. Ne slazu se tonaliteti. Takodje sam cuo i to za MIDI kablove,sto je TACNO!.... samo sam pitao ako neko ima sredjene terce? Ako ne,moracu da se mucim da ih sam pravim ,al ne znam kako.....[/QU javi se pa cu ti poslati parametre kako se to pravi,imam za A mol,G mol,E mol i D mol...nije tesko.a ako sviras i ritam i boju onda ces morati da preradjujes ritam,tj ne moras da ga preradjujes bukvalno nego da umesto neke kontre koja ti ne treba npr. AC6 usnimis string kao LOWER jer ces tercom ugasiti lower na ritmu jer smeta terci...jedino tako mozes da napravis lower za pratnju,to ti je 5 minuta posla... Kada kažeš nekom da se javi da bi mu pomogo,onda može da se okarakteriše kao da želiš da naplatiš to ili nešto drugo.Zato pročitaj PRAVILNIK!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Ja bih stvarno volio vidit i čut te terce na Roland aranžerima....svi obečavaju i govore "može terca,može" ali od tih terci nem ni T....eto ako ti imaš ja bih ti bio jako zahvalan da mi to malo demonstriraš.
Pozdrav!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g800, potrebne, terce |
|
|