|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bogami da ti kažem mora da si nešto kresno na Windowsu...Meni je Amis (operater u Sloveniji) dolazio 2 puta da mjeirili priljučak i drugi put mi istavili račun od 42eur...Kad sam ga pito što to,on samo mahnu glavom i kaže: zovi našu centralu i pitaj referente,ja samo servisiram...I moro da platim drugi pregled jer je priključak u redu ali nešto ne štima s mojim kompjuterom...Pozovi drue operatera i neka dođu da pogledaju tu tvoju konekciju i moće da ustanove u čemu je problem...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]() Au, pa tek sad vidim da ne moze da se diskonektuje, a ne konektuje?!? Huh... ne znam... da je virus, i konekcija na drugog provajdera bi mu se isto trebala ponasati....
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
preko verat neta i dalje ne radi,sumnjam da je viris , imam nod 32 updatovan svakog dana,brdo nekih programa koji sprecavaju cookise,bagove i ostale gluposti,tako da ne znam.. evo,sad sam uplatio sate preko kalik-neta i radi bre super...da bih iskljucio mogucnost virusa sad sam updatovao i avast i pusticu ga da skenira mada cisto sumnjam da ce naci nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako imas NOD32, Avast ti ne treba.
Mada, skroz mi je cudno ovo sto se kod tebe desava. Nekog razumnog objasnjenja nema. Kloni se Verata i izgleda da ce ti sve raditi kako treba ![]()
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
vidis i ja sam mislio da je bolji nod32 od avasta ali evo kad sam pustio avast da skenira ceo racunar pronasao je 2 trojanca...izgleda da je ipak bolji avast,ne znam ...uglavnom,ovaj provajder je jeftiniji od verat neta i evo radi sve super i brzo {za dial up konekciju},tako da ipak necu da obaram sistem ,racunar radi super..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koju verziju NOD-a koristiš?
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa 32, i ima bazu virusa od juce , ako si na to mislio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
znam da je 32
![]() Nego da li je v2.x ili v3 ?
![]() |
#19 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
v 2.70.16.0 krekovana verzija na 1.000.000 dana. instalirao sam je pre sigurno jedno 2 god,ne znam na koju foru je ortak uspeo tako da ih zajebe da krekuje na toliko dugo,uglavnom od kad je u kompu samo je updatovan. ali opet ako ima sve ove nove baze virusa kako nije mogao da ih prepozna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
Toliko o krekovima.
Skini lepo novu verziju (v3) sa NOD-ovog sajta, imas trial od 30 dana. Updatuj njega pa ga pusti da skenira... Moguce je da ce ti naci SVASTA
![]() |
Favoriti |
Oznake |
konekcijom, problem |
|
|