|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da te starije sprave su mnogo lepse izgledale,ustvari jos uvek lepo izgledaju i ja imam jednu od njih!
![]() |
#12 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
slicno nesto ketronce aydya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
O jest ruzan, mozda im koreanci crtaju klavire? hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tacno je, starije sprave su bile lepse dizajnirane. Medjutim, sve je to svar ukusa... Mozda smo mi samo navikli da klavijature izgledaju retro...
![]() |
#16 |
Drugar foruma
|
![]()
lici mi nekako na Genesis ili sto rece Dakce Dugmic na Ketrona mozda neka kopia
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 45
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kakve Ima Veze Kako Izgleda Klavijatura,svako Ima Svoj Ukus,nekome Ovo Super Izgleda A Nekome Ruzno,kad Bi Oni Pravili Klavijature Po Svacijem Ukusu Oni Bi Onda Trebali Izbacivati Sedmicno Novu Seriju Klavijatura I Cak Mozda Ni Tad Mozda Nebi Sve Zadovoljili,za Mene Licno Je Bitno Da Instrument Moze Odratiti Poso Za Koji Je Namjenjen, A Izgled,sad Malo Manje Vise I Nije Toliko Bitan,mislim Volim I Ja Kad Klavijatura Lijepo Izgleda Po Mom Ukusu Ali Taj Ukus Se Mozda Nesvidja Nekom Drugom,ja Do Sad Sve Gdje Sam Svirao Jos Mi Niko Nije Nikad Rekao Jes Ti Ruzna Klavijatura Kako Mozes Sa Tim Svirati.iako Sam Promjenio Jako Puno Klavijatura Do Sad.ja Sam Nesto Slicno Tako Govorio Za Pa1x Pro Kako Su Mu Teske Tipke,kao Je Teska Klavijatura,pa Na Kraju Krajeva Odlucio Da Uzmem Pa1x Pro,i Mogu Vam Reci Da Sam Prezadvoljan I Neplaniram Ga Mjenjati Na Skoro.tako Ce Mozda I Oni Sto Pricaju Za Ovaj Aranzer Kako Je Ruzan Na Kraju Se Odluciti Da Ga Kupe I Mozda Biti Prezadovoljni Sa Njim.samo Moje Misljenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
588, arrangerpiano, korg |
|
|