|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Nema potrebe za lockom, samo nemojte nam praviti sranja...
![]() Ne vidim po chemu je piratski bolji nego legalan? Jedino shto ne mora da se aktivira, za SVE ostalo legalan ima prednost... ![]()
![]() |
#12 |
Banovan!
|
![]()
Pa vidis kad imas sve nelegalno na komp onda neide ni legalan windows haha,ma vista mi je home verzija a xp na njemackom tako da mi bolje rade posao ovi nelegalni koji u stvari ponasaju se sasvim legalno .evo bas skidam jedan za muzicare windows kazu da je brz kao munja i namjenjen samo sa muzicke programe....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Ja sam ga licno platio 100den u CD-teku!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Godfather
|
![]() ![]() Daisa, ovo je najbolja teorija koju sam chuo do sad! ![]() Btw. Mozesh da skinesh win na bilo kom jeziku, i samo da prilikom instalacije uchukash taj legalan ljuch koji imash. Tada ti sistem vazi za legalan, poshto imash sertifikat ili nalepnicu, koje si dobio uz onaj disk/OEM mashinu... ![]()
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
Neznam ni ja vaxter kakva mi je teorija unositi kljuc od legalnih sto ih imam kad su mi obadva sistema home verzije a ovi sto koristim su pro,jos da od pro pravim opet home da bi bio samo legalan ocu k....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Godfather
|
![]()
E, to je vec druga stvar...
Zato ja niti koristim WinBlows, niti ostale programe koji se placaju... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imam, problem |
|
|