|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]() ![]() ![]() ![]() Izgleda da ce ipak svi da slave! ![]()
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Ja sam novi tako da nisam ni znao za taj potforum, a znate sta je isto za popizdit, gledao sam snimku od svadbe jedne i vidi se da ljudi sviraju,osjeti se to, a jedna zena kasnije kaze sto je bila na toj svadbi kako su sve pustali i glas da je snimljen, joooj, ma nemaju ljudi pojma i to je zalosno, ne cjeni se vise nista.. pozdrav
A po meni i ti sto imaju ritmove a na njima odsvirani forspili na intro 1 i tako , i to mi je bezveze... Promijenjeno od gogspa80 (04.03.2008 u 10:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
pozdrav sa sve forumase... gledajući na te midi file-ove nije sve baš tako crno npr. od dobrog midi file-a se moze preko style worksa napraviti finih style-ova... isparavite me ako griješim. Nisam pristalica puštanja file-ova TOTALNO volim svirku uzivo a narocito dvojke ( ciganluk) tako sto se mene tice meni su midi file-ovi pomogli u tom pogledu... i ako može pitanje za moderatore ovo site-a gdje mogu pronaći svoj file kojeg sam davno upload-ovo a zove se JAZZ_SET riječ je o mojim semplovima mislim da ga nema na site-u...malo sam brljavio po svojoj FC pa mi trebaju.
Veliki pozdrav i svako dobro svima želim, Jazz
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
u pravu ste kolege ovo je sajt sa muzicare a ne za druge profesije..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]() Citat:
Prestanite velicanje aranzera i vratite se normalnim instrumentima. Ja sam gitarista od svoje 7 godine...U 22 godini sam presao na ove igracke zato sto nema posla,a prije toga sam imao bend od 5 ljudi i to je bila ljepota,ali gazde vise nemaju para da plate 5 ljudi..Ne stidim se reci da koristim te ritmove sa forspilom na INTRU,ne bas sve,ali dosta njih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Aaaaaaaaaaa, pa leeeeeeeeeepo!
![]() ![]() Svaka cast, svakako je samo smetao i mamio ljude na bananu ![]()
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tek sad sam vidio dobru vjest...Svaka čast moderatori nek ste skinuli te fajlove...Ko se buni nek proda instrumente il nek se nauči svirati...Dosta je bilo fajlaša i frajera...A poseban pozdrav kolegu JAZZ-u,nije te bilo 100 godina...Slava Moderatorima!!!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Evo jos jedan prijedlog...Izbrisati forum Style Works Tamo se stvarno sve svodi na *ja nemam,ja imam,haj posalji...itd*.
![]() Nema nista korisno u njemu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Forum u vezi Style Worksa je postavljen prvenstveno za sve članove koji rade u njemu, pa kad zapnu i zatrebaju savjet da im se pomogne.
Drugi par rukavica je taj što svi misle da će ga ovdje nabaviti džabe. Ja ga nebi skido, već briso i post i člana koji ga zatraži i to forever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izbrisan, podforum |
|
|