|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo upravo sam uradio i kratke loopve za 7/8 u jednom taktu jos bolje nego one prve
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Mislim da ces se onda obogatiti! haha...
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo bacio ih je Vaxter na download pa skidajte i da vas cujem u odeljku za slusanje demo snimaka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Marco7 svaka ti dala za ovo ,ja evo ubacujem prvi put loop uz pomoc objasnjenja kojeg sam nasao ovde na forumu ali mi nikako ne zvuci kako bi trebalo ja koje god vrste bubnjeva ili tarabuka da izaberem nesto mi muljavo radi,dali uz ove tvoje loop-ove treba imat i neki poseban set bubnja DK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znas kako brate ja sam vam isprocesirao zvuk kao kad radim finalni master na Cd-u vrhunski zvuk,ti uzmi pa ga malo zamuljaj ili mu namesti eq u skladu sa semplovima pa ga ubaci u klavijaturu!Ja sam samo na jednom ritmu koristio loop i onda zaboravim da ne smem da ubrzavam i na svirku tako ponese me i ubrzam i onda bubanj svoju a percusacije svoju politiku i izbacio sam to iz klavijature!a ove lupove sam uradio veceras eto da vam pomognem
![]()
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Car si u svakom slucaju i puno ti hvala velik pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo stavio sam kako meni zvuci ritam 7-8 sa lupom koji sam stavio na download!Samo da ga Vaxter prosledi
![]()
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
Kad smo vec kod loopova...imam neki problem: (pa800)
Naime udjem u Record New Loop i snimim neki loop rumbe koji imam nasemplovan u .wav formatu...Onda kad ubacim u PAD taj loop iz usera on mi samo odsvira jednom i ne ponavlja...Kako loop da svira sve dok ja ne pritisnem STOP?
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako mi verujes da neznam,sinoc sam prvi put ubacio loop u klavijaturu i to sam ga pozvao kao sempl i izbrisao perkusacije i stavio onaj looop na Perc da mi svira!nije mi tu klavijatura ali probacu posle pa cu ti reci,verovatno je isti sistem i pa1x pro
![]()
![]() |
#20 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]() Citat:
pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
7 or 8, 9 or 8, loop |
|
|