|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Znam druže da se mora izvaditi klavijatura i iz kofera, moj komentar se odnosio na Sladykorg-ov problem.
Mada znam za par slučajeva kada su kolege nažalost imale saobraćajne udese gdje su baš instrumenti stradali zbog toga što nisu bili zaštićeni, tj. nisu imali kofere već torbe i vjeruj mi da su mahom svi više žalili za klavijaturama nego za kolima... U svakom slučaju ti želim da što prije i što jeftinije riješiš problem!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Transport klavijature je uvek specificna stvar,ja samo se molim da se meni to ne desi, jer ako mi padne pa800 koji je celi plastika onda najeboo sam...tako su skupe a ima verojatnost da ih snema za sekund.
Ranije kad sam imao i3 prilikom pakovanja sa svirke stavio sam ga privremeno na podu a kolega koji je vadio zvucnik mrcla mu je stalka i "tras" na klavijaturu.Srekom ti modeli su metalni i nije se nista desilo samo jedna ljuska ostala jer je bilo sa strane,inace..... Trebamo bit vrlo pazljivi,al nekad znamo i da popijemo tako da bog nek cuva pijanice i dalje i nihove klavijature!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Alija je imo veliku sreću...Na veliku žalost mog kolege Denisa,njemu je ispo PA1XPro sa "smrdljive" visine svega 30cm kad je vadio sinth...Isto kod njega "TUP" od pod al njemu je puko LCD display...I šta u tom primjeru?Garancija se ne važi više i normalno trošak od jedno 250-300eur...Evo već 2 sedmice čeka kad će ga zvati sa servisa da je stigo ekran i koliko će da košta...Alija imo si sreću u nesreći...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 45
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jest bas tako alix,sreca u nesreci,sreca je sto mi ja iskliznula iz ruke i pala na stranu a druga mi je strana ostala u ruci,bilo je tu i metar visine ,da je skroz ispala mozda se nebi ni slomila,ali zato bi se protresla ,da ja ured mogu garantovati da nebi vise nikad ni proradila.neznam sto korg pravi te plastike sa strane na pa1xpro,cijela klavijatura metalno kuciste a strane od plastike,to ti je isto ko da kupis auto od pedeset hiljada,a oni ti dadnu plasticne radkape na autu,pa pito bi se zar nisu za te pare mogli staviti aliminijske felge.
Promijenjeno od alija9 (20.02.2008 u 05:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
ma dobro je sto je plastika sa strane, lakse ces to da promenis i jeftinije ces proci Alija, ako je i to bilo aluminium bilo bi valjda iscelo i trebao bi promenit ceo oklop.Sigurno su Korgovci mislili i na to, znali su oni da ces im ti kupiti jedan ovkav i da ce ti bas ovako ispadne iz ruke (sa strane),razumes..? Hej druze ne sekiraj se ti si dobro proso samo promeni to i furaj ne boj se. Ja bi ti pomogo oko toga ali koliko sam shvatio ti si sa druge planete aja sam iz Makedonije. Vidi sta ces da uradis pa javi na forumu.Aj sad zdravo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, kuciste, pa1x, pro, problem, slomljeno |
|
|