|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
?
![]() ![]() Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da. Vraća ga na XG postavke i vjerojatno sve mijenja na XG voice-ove.... Morat ćeš ga obraditi u nekom od editora.
Pogledaj malo yt kanal od caspera. Tamo ćeš naći više detalja kako obraditi style... Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Dodato: Evo npr. https://youtube.com/playlist?list=PL...feature=shared To ja najviše koristim u sličnim situacijama. Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk Promijenjeno od Tomy (18.04.2025 u 20:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Tomy za ovaj koristan post: | tonijo (18.04.2025) |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Radi na način da, ako promjenim na kanalu drugi drumm kit imam problem kod naknadne obrade, ako na kanalu RHY pojedinačno mjenjam elemente bez učitavanja cijelog drumm seta onda mi sve radi kako treba.
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Očito da mu smeta jedan od onih xg zapisa.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
U Style ti nije dobro adresirana traka bubnja. Bubanj obavezno mora stajati na MIDI kanalu 10. Otvoriti programom Style Magic, pa na svakoj sekciji prevući traku bubnjeva na MIDI kanal 10.
To je prvi dio priče. Drugi dio priče je da u istom programu u event editor zadaš točnu MSB LSB i PROG lokaciju bubnja koji želiš da ti svira. Promijenjeno od korg_man (18.04.2025 u 21:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Može biti da je bubanj razdvojen na dva parta pa vuče program iz drugog parta nevidljivog u style creatoru.
Poslano sa mog Redmi Note 10 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 34
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ovo kad promjeni varijaciju pa vrati opet na prvotnu, jako mi smrdi na pogrešan kanal bubnja.
Meni je slučaj bio u skoro svim ritmovima da mogu promjeniti komplet DK, ali čim uđem u drum editor i bilo šta čačnem i spremim, više ne svira čak ni bubanj nego klavir. I taj klavir točno svira na toj sekciji na kojoj bubanj nije bio na kanalu 10. Ostatak svira prvotni bubanj jer je on zadan MSB LSB i PROG brojem, što je i logično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Da, problem može biti u "krivo" raspoređenom kanalu za bubanj ili zbog informacija koje se nalaze nakon markera za Part/Varijaciju.
Za početak pogledaj sa MixMasterom. Kao na slici, ako je informacija (PRG) stavljen iza kao što je kod mene, promjena koju si napravio u Drum editoru se neće čuti. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (18.04.2025) |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
"Radi na način da, ako promjenim na kanalu drugi drumm kit imam problem kod naknadne obrade, ako na kanalu RHY pojedinačno mjenjam elemente bez učitavanja cijelog drumm seta onda mi sve radi kako treba" !!!
Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk Dodato: Znači kad promjenim drumm i onda mijenjam elemente, vraća na staro, kada samo mjenjam elemente na svim partovima sve radi kako treba. Ali svakako hvala, dobro je znati ove detalje, imam sve te programe. Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (18.04.2025 u 21:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|