|
![]() |
#11 |
Drugar foruma
|
![]()
a sutra cu scenirati uplatu koju sam izvrsio u mojj banki , Al moram do kolege jermoj scener nesto nece nemam zivaca vise
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo adreseod sanela sanel@velocity.net pošalji jedan E-mail
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To je taj, Sanel Rakovic, na njega je naleteo jedan moj prijatelj iz Srbije isto,
slao mu je 1500EU za harmoniku, nikad je nije video, nit pare. Jeste Alene, zao mi je al to ti je Blusa, zajebo je njih nekoliko do sada on, ne samo ovoga. Pokusao je zajebat isto i jednog mog jarana iz Australije, to je taj Rakovic i jeste zivi u PA. Imas njih svakakih ovdje a mogao si i ti njemu pasti u rukama...za malo, samo da si krenuo PA1X kupovat, kupio bi Sanelu PA2XPRO sada. pa nije zar ovo neki problem pa da niko nezna....
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
I ja se sjećam afere kada je naš kolega poslao pare za harmoniku i kada je izvisio...
I tad sam mu poručio a evo i sada na ovom sajtu: Svijet je mali, a vrlo dobro sam zapamtio ime Sanel Raković, sretnemo li se negdje sve one pare koji su ukrao od naivnih kolega ćeš dati za doktore i bolnice da ti vrate prvobitni opis....
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
,,pa je li to moguce da taj cuveni sanel´´majstor za pravljenje midi failova´´hahahahahahaha...,,bas takvo nesto uradi....auuuuuu.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
NO COMMENT !! kakav debil strasno ! Ista sad ako jednog dana taj debilko padne nekom postenom coveku pod ruku sta da mu uradi covek ?? aj sad ! strasno ovo je nevidjeno, pre par godina su bili isto neki muz i zena koji su lutali po gradovima kao dosli su na svirku i treba im ozvucenje, pa odu kod muzicara i kao iznajme sve u najboljem redu daju pare za kiriju i vise nikad ih niko nikad nije video ni njih ni ozvucenje znam bar 5 ljudi koji su naseli na tu foru !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Drugar foruma
|
![]()
POZ.. KOLEGE
Evo tek sad stigo kao sto rekoh postavio sam Scenovani Post Uplatnog podatka iz moje Banke kad bude nekih noviteta pisite da takvi kao sto je Gospodin Blusa Pozz . Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
|
![]()
Poz. Elvise !
Dal znas ti tog Sanela ( Blusa) im Covek svoju Stranicu kontaktiraosam s njim preko MSN dali je to stvarno moguce da me covek ZEEZNNNOOOO !!!!!!!!!!!!!!! Al ce nas NEDIM mozd nesto uciniti ? ipak je taj Blusa imao dosta pisanih svari u Formu ,mozda ga zna POZ. Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Downloads: 92
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()