|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Zavisnik od foruma
|
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
#2 |
|
Zavisnik od foruma
|
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
Svaki od njih ima nesto svoje,po cemu se istice.Ima jedan celavac sto Zadnje dvije godine rusi diskoteke po zapadu sa SINANOM SAKICEM. Momak kad svira orijental samo sto zmije nepocnu da izlaze iz zidova, jak je i sa Sumadijom. Jednostavno dize iz mrtvi.Svaka mu cast
|
|
|
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Treba li i ovakve teme da budu zabranjene kao koja je klavijatura bolja, i juve?
|
|
#5 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Kentucky, USA
Downloads: 757
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg Pa800, Korg Triton Extreme, Korg Triton LE, Casio wk-8000
Interesi: Sviranje, zene, SPORT!
![]() |
meni je sejko kralj. et neznam za vas a meni cortanov i od mice itd. stilove nevaljaju. ali to je po meni. sad kako vi mislite... to neznam ali to sam ja kazemm kako ja mislim.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Neznam dokle cete ovako.Razni ljudi, razni cudi. Svaki ima svoje mishlljenje i svoj ukus. Ti ljudi koji su neko i neshto,radilisu za da budu ono shto su. Dajte,nek vam Vashi idoli budu zvezde vodilje za vashe usavrshavanje.Kako dobri kriticari, postavite neshto vashe i da vas vidimo,mozda ste i vi dostojni da nam budete uzorak za dobrog i vrhunskog muzicara.Pozdrav
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
tako je drug shtimerserviser!
ovakve teme bi trebale odmah pod lock pa nek se diskutira tamo na yutubu gde neki klinci misle da su najpametniji a neznaju perkle na cipele da vezu ... pozdrav |
|
|
|
|
#8 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Podržavam LOCK uz napomenu da sam već uklanjao neke postove sa neprimerenim komentarima od "klinaca"...nema potrebe da se sa ovim nastavlja...
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| klavijaturi, kralj |
|
|