|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
UH;STO NISAM NEKA VLAST OVDE NA FORUMU...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
I sta bi ti onda uradio ? Zar ne smije da se kaze misljenje ili moramo svi isto da mislimo ? Vec je jednom bratija pokusala da nas natjera da isto mislimo i... znamo do cega je to dovelo. Ako nisi za normalnu diskusiju onda brate nema potrebe ni da pises a jos manje da prijetis. Ja sam samo iznio svoje misljenje i pri tom nisam ama bas nikoga uvrijedio. Zamisli da sam ja napisao: uh sto nisam neka vlast na ovom forumu, kada neko na sva usta hvali JV. Na sta bi to licilo ?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Buraz,ti ocigledno imas neki problem cim imas onakav potpis...
Ja se nikada ni sa kim nisam prepucavao ovde pa necu ni sa tobom... THE END |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Kolega trantit je dosta upravu,zašto bacamo tolike pare na neke skupe Korgove,Rolande,Yamahe,Kurzweille,kad se sve to radi na starim i jeftinim DX i CZ zujalicama.
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Jeste, uglavom se koriste sve semplovi od tih starijih sintova..
|
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sto se tice mog potpisa on je samo mala sala i odgovor na potpis jednog drugog clana foruma koji ga vec dugo vremena ima a koji kaze upravo suprotno od onoga sto stoji u tom mom potpisu. Sto njemu nisi napisao da ima problem ? Kako se bolan neces prepucavati kad upravo to radis ? Jer cim si napisao da bi volio da si neka vlast na forumu poslije mog posta cemu to vodi nego prepucavanju ? De malo spusti loptu na zemlju i razmisli sta radis a niko te ama bas niko nije ni provocirao a ni vrijedjao pa da tako reagujes. Mozes li iznijeti svoje misljenje, koje moze da bude sasvim suprotno od moga a da pri tom nikoga licno ne pominjes. Bas tako kako sam ja u svom postu uradio. Nista drugo do kritika jedne muzicke epohe i jednog orkestra.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banovan!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kao kod kuće
|
![]()
Tranzit,svaka cast!
U potpunosti te podrzavam.Meni se uopste ne svidja juzni vetar(davno je on oduvao i nije nista narocito).Danas ima mnogo napaljenika na JV,i njihove najnovije klavijature zvuce totalno zastarelo.Da ne duzim,ovim nisam hteo nikog uvredim nego to je Istina. Nadam se da necu dopiti kaznu,to je moje misljenje!
#19 |
Banovan!
![]() |
![]()
A sto bi popio kaznu, vidis da nas ima kojima JV ne znaci ama bas nista i tu nema niceg ni ruznog ni naopakog. Jednostavno drugaciji ukus i tacka.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Bas tako!
![]()
Favoriti |
Oznake |
juzni, vetar |