|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Tek kad se rješiš KORGA PA4X shatit ćeš da si se zeznuo. u svakom pogledu je bolji. Ako ti treba para i financijski si u škripcu onda u tom slzčaju se vrijedi mjenjati.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Drug moj moras da znas da te klavijature nisu namenjene za nase trziste tako da oni nisu to prilagodili prema nama, ali razliku ces primetiti. Meni posle 15 dana svaka klavijatura legne.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
probao sam dirku na pa3x koja je uzasna za solo deluje skoro kao klavirska, koliko sam mogao da cujem od ljudi koji rade zamenu opruga i poplicavanje na pa4 je jos tvrdja, e sad drug moj koristi pa700 i kaze da je dirka za solo mnogo bolja jer je upotrebljena klasicna dirka ne ova klavirska mislim da je i na pa1000 slicna tako da su dirke tog tipa mnogo bolje za solo nego ove na pa3/4x, otud i moje pitanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.12.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Po meni pa4x je trenutno najbolja u toj korgovoj pa seriji ali ako odlucis da ipak zamenis cini mi se, proveri ds je i g6 fantom u ceni m3 nisam siguran, ali proveri...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2017
Downloads: 133
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, Korg Triton Extreme
![]() |
![]()
Lukickronos* te dvije klavijature nisu aranžeri..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
m3 je najbolja klavijatura od korga ikad. ona i kronos isti zvuk, al sto ima boje aj zdravo kako to izlaziii. arrazneri su smesni za m3. imam ja pa4x i m3 korg. ubii prog i combi. masnoo.. 16 programa u 1 combi, da se igras do zivota. i 320mb rama dovoljno za sve semplove ikakve solo. pre je malo bilo 64mb na tritonima.
arazner danas vise nema nikakvu svrhu tih gigabajta i sveg toga. ako radis veselja sva do zivota mozes zavrsit sa 30 ritmova i sa pa600. i meni je previse pa4x, dodjem do 1gb max, ovo ono 2gb zjapi. i sad svi puni favoriti useri, direkt hd, a posle svake svirke koristio tih 20 ritmova i 20 boja.. uvek isto sve
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2017
Downloads: 148
Uploads: 0
Rekao HVALA: 112
Zahvalili mu 29 puta u 28 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x
![]() |
![]()
Evo možda bi i ja prešao na Korga pa me zanima osim tipke i nešto boljeg zvuka(što sam ovde pročitao) koja bi još bila razlika između Pa4x i Pa1000?
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|