|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
![]() |
![]()
Da ali nikada ne znate na sta je spremna druga strana, najcesce to jesu pijanci ali recimo u klubovima imate budala koji nose oruzje, sto hladno sto vatreno. Sa druge strane postupak da se za tako nesto dobije nadoknada traje dugo. Steta sto nema osiguranje za klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.02.2016
Downloads: 418
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Meni se cini da se ovdje radi o neraciscenim racunima izmedju bivseg ministra i vlasnika lokala. Muzicari su samo kolateralna steta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Vise je steta da se slomi jedna klavijatura koja moze biti i po par hiljada evra, nego flase koje oni nabavljaju za 50-60 dinara (po evra).
Promijenjeno od casper (05.02.2019 u 18:49 sati) Razlog: citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da dosta nas muzičara ne zna da ljudi koji nisu u muzici u većini slučajeva nemaju predstave o tome koliko koštaju neki instrumenti, evo konkretno klavijature i harmonike. Pa koliko puta mi je neko došao i rekao e, za koliko se može ovakva klavijatura ko kod tebe nabavit (Tyros3), za 3-4 stoje(bh maraka)? Ili kad vam neko vidi klavijaturu pa kaže da ima istu takvu kod kuće, a ono kod kuće Medeli ili Bontempi.
Jednom mi se u restoranu gdje sam redovno svirao dogodila situacija da mi je harmonika stajala vani na stolu u koferu dok unutra ne sredimo razglas. Konobar i ovaj kolega muzičar su unosili taj stol unutra, a kofer je bio na stolu i nešto ovaj konobar nije pazio i padne kofer na pod, nije bilo ništa strašno, odvojio se drveni dio u kojem je navoj za šaraf koji drži deklo, to sam riješio gumenim ljepilom. Ali konobar je pitao ovog kolegu, pa ajde ako nešto i bude nije to skupo jel, 4-5 stoja(opet bh maraka)? Kad mu je kolega rekao da je 6000 maraka, ovaj je problijedio i nije se smirio dok nisam uspio zalijepit taj dio. Kad bi ljudi u glavi imali bilo kakvu percepciju cijena muzičkih instrumenata, ne bi nam trijezni prilazili na binu pitat pjesmu, a kamo li pijani, sa sve čašom u ruci.
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (06.02.2019 u 09:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Meni je prijatelj rekao da sam idiot jer hocu uzeti novu klavijaturu za 250e i prodati staru jer on kaze da je za sest hiljada (dinara, dakle ni 60eur) video istu takvu koja ima "sve to ugradjeno".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|