|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Neću komentirati ![]() Dodato: Svakako hvala . Tko se potrudi naci ce nesto za sebe sigurno. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk Promijenjeno od romario (05.11.2018 u 20:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.806 puta u 1.354 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ritmova ja Yamahu ima u izobilju, to i jest problem jer je 90% smeća.
Trošiti vrijeme na preslušavanje toga je ponekad kontraproduktivno. Upravo sam odobrio jedan Upload vrijednog člana @grico koji je postavio sve ritmove od Genosa. Mogu se upisati u PSR970 ali isto tako i u Tyros5. On kaže da sve radi, pa treba probati i najbolje je napisati iskustvo kako bi ostalim forumašima bio olakšan odabir. Što se tiče Packova koje @romario traži, Stylovi iz Best of Europa se nalaze u mom downloadu. Oni su identični onima koje sam instalirao u svog Genosa, a to što nema nešto iskoristivog, već je druga priča. Italiju nisam nikada imao pa niti ne mogu izvaditi stylove. Ako netko želi, tu mu napravim za badava, samo mi treba ppi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Treba probati.
Dok ne probas ne znaš sta je to. To isprobavanje je generalno gubljenje vremena,odvikne se covjek od toga. Dobro i pozeljno je ici ciljano na neki proizvod. Jucer sam probao jedan CMS pack,i nema onog bubnja sa linka,koji me i zainteresirao.Ali svejedno par stvari dobrih se naslo. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super-Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma nema bubnja uopce u packu.
Izvini,ali ti nisi bio izričit kao ja ![]() U stvari nemam ja taj pack. Nada jos postoji. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk Promijenjeno od romario (06.11.2018 u 07:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
A to, krivo sam shvatio.
I dalje stojim iza citirane tvrdnje o sjaju i zlatu. Uostalom, takakv bubanj lako odradiš sam sa par klikova miša. Uzmi Acoustic kit i odšeći do STYLE CREATOR > GROOVE > DYNAMICS |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stima da nije zlato sve sto sija.
Za ovo drugo me nisi uvjerio ![]() Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Probaj, možda se sam uvjeriš.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mozda i hocu
![]() Bit ove prepiske je da je kvalitet internih sounda na vrlo visokoj razini.Ne svih,ali dobrog dijela. Teško je napraviti nesto u toj razini.Tesko,ali ne i nemoguće. I zato se povremeno nesto novo mora probati, mada si svjestan da je rezultat unaprijed vrlo izvjestan. Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da jako lici taj bubanj Cms na Acoustic kit bar u pocetku....špicast.....jedino kick zvuci dosta zanimljivo
![]() |
Favoriti |
|
|