|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Kad neko ima satelite rcf iz serije art700 malo je pogresno savjetovat mu da uzme basove iz serije za velike koncerte koji se dovlace sleperom i najmanje 10-20 ljudi radi na tome.Uz te basove treba nabavit i ostatak opreme koja odgovara tome.
Taj na exitu ako je imao ove basove 9006 kladim se da mu sateliti nisu bili art745 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2018
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pa dobro znam to i ja. Nego ako nije dovoljno coveku taj 8003 koji ima, onda ili resenje subw kutije sa duplim zvucnicima ili jos ostaje taj 8004 koji je malo bolji od 8003.
Samo pitanje koliko snaga mu je potrebno ?😀😀 Dodato: Da , na bini kod mog druga su LineAray- ovi od Rcf-a ( Rcf Hdl-20) 👍👍 Promijenjeno od Onjecki (19.09.2018 u 14:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mi smo radili na dva stejdza na exitu ove godine a jedan stejdz 5 godine zaredom pre toga i ja se ne secam da su negde bili ti RCF basevi. Koji je to bio stejdz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2018
Downloads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Na Kit-stage, Brano Kit, oni su bili kod nas na Motosusretu isto, zato znam , jer procali smo oko zvucnike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolko ja znam Brana nema RCF baseve ves svoje 21 inch koje je sam pravio. nema ni HDL-20 line array. A ove godine ga nisam uopste video na Exitu. Mi smo radili na mestu gde je on bio predhodne dve -tri godine.
Promijenjeno od MarjanMilosevic (21.09.2018 u 18:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|