|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Mala dopuna za snagu powermate3 600
![]() Proizvodjac u svom pdf u navodi ovu snagu : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caspere,kažeš da AH ima dva efekta,jesi li mislio na "dva u jedan" ili ima stvarno mogućnost dva zasebna efekta,što bi bilo više nego dobro,ali bojim se da nije tako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Kombinacija mixer plus pojacalo je po meni mnogo bolja. Malo vise kablova,tezine ali vrijedi razmisliti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
@ casper to je vec pun pogodak, kao dobitak na Lotu👍
Na kolegi je da prespava i odluci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto koliko sam uspio isprobati, svirka bi se odradila.
Ali mi stalno nesto fali u zvuku, moram puno vise basa dodavati da bi bio zadovoljan, e sad EQ tu dosta radi a emx nema prvai eq, to sto ima je najosnovnije za govor muziku i bass boost. Na zed 1000 bi mi falilo malo snage :/ Zapao mi je za oko jos jedan mixer: Mackie PPM1012 Samo sto sa mackie nikad nisam radio. Jutro ce biti pametnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Na koje kutije si probavao? Na koji si mixer svirao do sada?
Možda je deficit basa samo zbog prvog dojma, možda zbog prostorije ... Kada več spominješ bas i EQ, malo te još moram pikati ![]() 6-band parametric ili 31-band graphic EQ na MAIN ali isto tako i na AUX1 i 2 po kanalu 4 parametric Eq + low cut |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (15.09.2016) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kutije su EV Elx 115, svirao sam na emx5000
Noc je neprospavana tako da i dalje nisam pametan ![]() Mislim da cu ga vratiti, ocekivao sam vise a sa druge strane odradio bi mi donekle posao, eto hvala svima. Izgleda da cu još neki novac uloziti i malo sacekati. Moze prijedlozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Casper ti je vec dao dobar prijedlog sa mixerom i pojacalom.Odspavaj jos malo😂😂😂
Dodato: Pogledaj kod Thomanna sto ima u ponudi.Ako zivis u HR imas mogucnost kupovine sa 30 dana probe!Ako ti se ne svidja vratis nazad o njihovom trosku.U takvom slucaju ne moras navoditi razloge zasto vracas, jedino o cemu moras povesti brigu je da sacuvas orginal ambalazu i da sve bude bez ostecenja- mislim na uredjaje😜Mozes naruciti nesto drugo ili ti se novac vraca na isti racun sa kojega je izvrsena uplata. Promijenjeno od ffb (15.09.2016 u 06:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (15.09.2016) |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
@mirandess, kutije,stalci, synt, stalak za synt to ostaje bez obzira koja je kombinacija.U danasnje vrijeme sa digitalnom tehnologijom nema vise tezine😜
Tko zeli tegliti teske ormare i sanduke neka izvoli😜 Malo smo se udaljili od pocetne teme- odluka izmedju dva power mixera.Predpostavljam da nas kolega nema namjeru mjenjati cijeli sistem tj. pasivne kutije za aktivne i tako u krug.U tom cijenovnom rangu i to ne samo po cijeni vec i po kvaliteti i tezini kupljenih uredjaja ne postoji nista bolje. Na kolegi je da sam odluci a ja i ti se nemoramo slagati. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post: | b.o.Y.c.h. ČK (15.09.2016) |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Emx5 nema gaina po kanalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|