|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
I sve sto duze slusam sve mi bolje zvuci!!!
Super stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo dve reci
SVAKA CAST !!! Aranzer je qrac zivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svaka čast legendo!
A za kolegu NEDIMA---Jarane znaš li ti koliko ljudi znaju da odsviraju koje Bugarsko ili Rumunsko kolo?Jako malo ljudi...I ja i ti,i mnogi smo to pokušali al realno gledano MI TO NISMO sposobni...Možemo se tješiti bajagi da znamo odsvirati skale ili trilere ali ovako "prazno" bez efekata se čuje ko zna da svira...Da je ovaj momak sviro u studiju i sa efektima svi bi rekli "DO JAJA"...A drugo---Znaš li koliko ljudi zna da svira basove na harmonici?JAKO MALO ili NIKAKO...Sam imam diplomu iz harmonike,pa javno priznam da ovako ne umem da sviram basove,jer ovo je vanzemaljsko sviranje akorda...U svakom slučaju da pohvalim momka na jako ljepoj i čistoj svirci,jedino sam čuo da je malo klaviaturista ispo "iz takta" sa klavirom...Inače momak je stvarno izvanredan muzičar...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
VLAXXY---Jarane kad sam čito tvoj post---reko ajde momku se stvarno sviklo pa stvarno sluša...Majkemi moje evo već sam preslušo od zadnjeg posta 50 puta i svaki put mi se čini UBITAČNO...Bravo majstore brate da mi te je upoznati i otići n akafu pa onda d uzmemo svoje harmonike i odpletemo jednu improvizacijsku dvojku...Brate fino sviraš,čisti trileri,odlična dinamika,melos da ne spominjem...E takve članove treba da ima na YU-Midiju...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Drugar foruma
|
![]()
bio bih licemjeran i zavidan (a takav nisam) da ovo ne pohvalim
MA SVAKA CAST MAJSTORE
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Volio bih i ja cut ovog kolegu ali je obrisano sa speedyshare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.10.2006
Downloads: 1679
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
joj,ako ikako može opet da se čuje ona 3 savršena snimka.stari u mene svira dallape pa sam htio da čuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
|
![]()
evo ima nas jos koji nismo culi pa ako moze kolega da se postavi ponovo
pozdrav
![]() |
#19 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sta imate i orgulje u bendu???
Ja nigde necujem orgulje u snimku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
nema frke postavicu ponovo...nisam ja obrisao,vec se to samo desilo...a orguljas se cuje samo po nekad posto je samo malo probao i trazio akorde a u trecem kolu ga ima stalno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
evo, mene, nesto |
|
|