|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa svaka klavijatra daje onoliko koliko vredi i zasto je predodredjena u svojoj izradi.Pa i vrabcima je jasno ako ista vredi, potrebno je i truda, da se klavijatura upozna,da se materijal lepo preradi (treba i to znati), upakuje (treba i to znati) i nato dolazi kvalitet sviracke tehnike (i tu treba biti majstor) pa to sve lepo zvuci ili ne.
A ne ono kupio sam klavijaturu ili kao sto kolega napocetku ove teme kaze,nisam dugo na yamahi svirao pa se i nesnalazim nesto narocito ali ovo nelici ninasto. Upravo to i jeste problem za mnoge,kupio sam ,dobio sam neke ritmove ,dobio sam neke boice,e sad sviracina ja pocnem kad ono kaos. SAd razocaran portrci da se utjesim i kazem moim kolegama kako meni neka jeftina yamahica zvuci kao kanta a napunjena je nadjenim loncicima. Ljudi da nepametujem ipak to treba da bude vec svima jasno da danas sve ima sviju cujenu i da se trud isplati. Cemu polemisanje valja,nevalja itd.Svaka moze da zvuci savrseno ako ista vredi. Poz....svim Kolegama i ima vas ovde strasno dobrih i jakih cisto za svaku pohvalu.ako kome sta treba za yamahu neka se javi tu sam to neke kolege mogu samo da potvrde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bravo Smt2,tako je..Dodaću samo,bilo bi poželjno pored psr 3000 i sličnih klavijatura imati neki sampler sa pravim tonovima...Smart Media Card se više otrpilike 2 godine ne proizvodi (nemam pojma zašto),a istina da je skupa ko suvo zlato...Imam USB 256mb i to mi je je uvrh glave...E,a ako hoćete USB filati sa MIDI file-ovima,onda treba više mesta...Samo,kartica bi bila bolja,jer je u utoru,nema se problema s njom...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
psr3000, yamaha |
|
|