|
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]() ![]() ![]() ![]() Alene, gde ovog nadje majke ti? ![]()
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nemojte ljudi tako..covjek ima cvrstu i veliku volju. Dajem punu podrsku ovom momku jer ako ovako nastavi ...ma bice super star sigurno...Znatel onu staru narodnu kinesku poslovicu koja kaze: "Ne *ebe ljep i zgodan nego uporan" Samo udri Senade mani se Alena i provokacija ...hihihiihihi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kako dere covek vauuuuuuuuuuuuuu
samo neznam skoje planine dodjose ova dva majstora za pevanje ovi mora kad su se rodili da su odma imali operaciju zato sto im slon stao na usi ali izgleda nijedna operacija nepomaze pozdrav
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
AAAuuu sta sve ima na ovom svetu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suludi Moderator
|
![]()
ahahahahah da da da ! to je bila opreacija unosivanja 20% rakije u krvni sistem! I zato se cijeli zivot onako lila i cupka! Hahaha!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma alene cuo sam za ovog pjevaca, inace covjek rastura samo mu nisi valjda zicu pogodio:-) ha,ha,ha,ha,ha....... aj zivio, pozdrav
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da bi i Saban ovako pevao kad bi zdrmao jedno litru sljive, mozda covek dobro peva samo je ko motka.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
stavi nele onaj link onog ludak iz beca da vide ljudi ko je car a ne mi koji smo sa marsa dosli i vratili se i ponovo dosli
![]()
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
hahahahahahahahahahahaha!!!!
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kako bi bilo da stavite nesto pametno da cujemo a ne samo budalastine da bi se smejali i sto je jos tuznije vi se smejete njima a vi niste daleko od njih. Bolje bi bilo da sednete da vezbate nego sto gubite vreme trazeci ta zaludjivanja po netu ...cast izuzecima Vaxteru Marcu Neletu Mikiu ...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nemate, pojma |
|
|