|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ella ovo ti je krucijalna recenica koju si rekao "ako se jednom zalepis za taj zvuk, on ti svira ceo zivot u usima" ...svaka ti je ka u Njegosa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.807 puta u 1.355 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ne bih više ništa dodao jer su već sve lijepo i apsolutno točno rekli @ella 85, a sada i @Milan$.
Navika je "čudo", a doživljaj lijepog sounda može biti uzrokovan mnogim "vanjskin i unutarnjim" faktorima. Kad pored sebe imaš dobrog komada, učinit će ti se da onaj tranzistor za 20 eura svira najljepše na svijetu. ![]() I za kraj, kad ti više ljudi želi uvjeriti da nisi dobro procijenio, razmisli prije konačne odluke. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
AMIN!!!
Sve ste rekli absolutno tacno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Dakle ni RCF 315a mk iii
I oni spadaju u tu kategoriju ? Bas se razmisljam tako da mi je svaki predlog dobrodosao... Problem je sto ne mogu da isprobam sva ta ozvucenja pa da vidim sta mi odgovara, tako da bih voleo da mi pomognu kolege koje imaju iskustva sa raznim zvucnim sistemima |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Danasnja cena iznajmljivanja zvucnika je smesna, pogotovo ako hoces da iznajmis jednu kutiju.
Moj je savet da lepo ti iznajmis kutije koje su ti favoriti i probas par modela u svom prostoru i sam procenis sta ti je najbolje resenje i sta ti se najvise svidja . Mnogo je jefnitije da platis par puta rentu po 5, 10ev i kupis sebi nesto sto ti najbolje vrsi posao i najvise odgovara , nego da kupis nesto i bacis velike pare pa da ti to ne odgovara. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|