|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
nemogu to stalno palit ,gasit
mislio sam da ima negdje u meniju da se nastima to |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.817 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nema opcija da se AUTO FILL pridruži samo određenim Stylovima. Ako si mislio na to. Ali i tome možeš doskočiti tako da fill in kopiraš identičan motiv iz varijacije, tada će fill in "odsvirati" ali slušno neće postojati razlika osim ako Varijacija nema neki specifičan oblik.
Ako si mislio na neku drugu opciju (a ne pada mi na pamet niti jedna druga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
E ovako da objasnim
Sviram pjesmu i za refren moram stati da se otpjeva ulaz u refren a ritam mi je za refren na drugoj varijaciji i kad promjenim varijaciju automatski mi pali prelaz Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Shvatio sam što ti treba. To ćeš nabezbolnije riješiti pomoću dvije registracije. Time ćeš osigurati da ne moraš razmišljati o problematičnom fill in-u i druga stvar je što si precizniji kod problematičnog prelaza. Promjenu registracije radiš desnom rukom, a lijeva je "spremna" da aktivira ritam u točno određenom trenutku kada krene refren.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
nije problem aktivirat ritam nego kad promjenim var prvo mi se upali prelaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Čitaj pažljivo, ponovit ću još jednom.
Napravi dvije registracije. Prva će imati postavku za kiticu. Kitica završava i stišćeš STOP. Pjevač ulazi u refren - uuaaoooo, tada pritišćeš drugu registraciju s postavkama refrena. I naravno, u njoj je umemorirana željena Varijacija Styla bez fill in-a (lampica varijacije ne blinka.) Jedino preostaje pritisnuti harmu u lijevoj ruci da ritam krene. Predpostavljam da znaš kreirati registracije. Ako ne, onda si preskočio nabitniji dio na klavijaturi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
znam rza registracije i to
ali sam mislio da moze da se negde u postavkama to iskljuci. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Možda ti se čini da forsiram bez veze ... ali mi ipak nije jasno. Samo s jednim pritiskom riješavaš sve što ti je potrebno. Ne može jednostavnije, ne znam kakva ti je postavka potrebna. Postavka koja sama mijenja Varijaciju ritma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
ne nego kad je ritam ugasen a pritisnem varijaciju da se ne pali prelaz nego da odmah prebaci na varijaciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Imaš tri opcije.
1. prije prebacivanje VARIJACIJE isključiti AUTO FILL IN 2.s upaljenim FILL IN-om pritisnuti dva puta novu VARIJACIJU kako se prelaz ne bi aktivirao. (Rekao si da ti to ne odgovara). 3. Napraviti REGISTRACIJU u kojoj je pohranjena željena VARIJACIJU bez uključenog fill in- a, dovoljan je samo jedan pritisak i dobivaš ono što želiš Postoji opcija da Registraciju kontroliraš pritiskom na nogu (REGISTRATION SEQUENCE) . Može se odrediti da kada završi jedna registracija (kitica) sa funkcijom STOP da se automatski uključuje slijedeća (refren). To bi ti možda odgovaralo ali za to treba imati nožnu pedalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|