|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Nece.
Pre nego shto smo ukinuli fajlove sa vlasnikom dotichnog sajta je dogovoreno saradnja, tako da se sve nashe potrebe i transakcije midi fajlova obavljaju preko njih. ![]() Moderatori to znaju, tako da nema problema... ![]()
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Evo ja sam poslao ritam za pesmu dokaz od Cece. Stvarno sam se trudio da zvuci sto bolje. Volio bih da posaljete koji komentar. Ritam je za yamahu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
I da, bilo bi dobro da se ritmovi prepravljeni od midija dobro izedituju da bi to zvucalo dobro da ne nagomilavamo ritmove koji su napravljeni samo pomocu style worksa kao sto je ranije bio slucaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.09.2007
Downloads: 323
Uploads: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovanje kolege muzicari,
dal mi neko moze poslati Style Works?.. imao sam vec nekoliko verzija, ali mi se PC stalno buni, tako da sam ga izbacijo. ![]() Sta se ideje " praviti stylove " tice je super i naravno sam i ja za. Predpostavljam da veci dio Foruma svira na Korgu ( i ja, ali samo na Tritonu ). Pitam zato, jer vucem ritam sa T2, a kad sam u Style Worksu prekonvertirao za Tyros, onda mi ritam lupka kao po kanticama ![]() ![]() ![]() hvala u napred za S.W. MSN guerrini70@yahoo.de |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Ajmo ljudi malo se angazujte, ja cu poslati jos koji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
vidim da su nam moderatori izasli u susret i dozvolili adresu pa im seu to ime zahvaljujem
![]() sutra svima saljem stw 2.38 sa paket plusom kome treba, nisam bio kod kuce pa nisam stigao da posaljem nijedan ritam ali cu to sutra da ucinim ![]() ova akcija je ekstra |
![]() |
![]() |
#17 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hajd posalji i meni to cudo SW da vidim sta moze. A ja i onako nemam na cega da
ga koristim, jedino da ga okrenem za MACINTOSH. I ako neko ima AWAVE 10 al neku verziju sto radi, da vidim i to cudo po prvi put.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Godfather
|
![]()
Pa, podigni virtuelnu mashinu!
![]() Napravish virtuelni windows pod MacOS X -om i onda mozesh da pokrecesh windows aplikacije pod MacOS X -om. ![]() Ili josh laksha varijanta... Instalirash CrossOver Office... http://www.codeweavers.com/products/cxmac/ Nisam samo siguran da li radi na PowerPC varijanti. Na Intel based sigurno radi. Lichno sam testirao! ![]()
![]() |
#19 |
Banovan!
|
![]()
evo ja cu ti poslati awave studio 10 ful
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hehehehe...samo ponekad razmisljam, ne bi da prljam OVOGA...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, koliko, nas, sve |
|
|