|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da ne otvaram novu temu.Moze li mi neko reci kako na pa800 da vratim na fabricko podesavanje?Naime,desava mi se na kolegovom pa800 da se mesaju semplovi dok fabricke boje rade normalno.Jdnom mi se desilo na pa3x da sam ucitao jedan set i kad sam ucitao drugi set pocelo je da mesa semplove ali sam nekako vratio na fabricko podesavanje i proradilo je normalno.Sad ne mogu da nadjem kako sam vratio na fabricko,zaboravilo se.Hitno!!!
Dodato: Probao sam da ucitam dva sempla i radili su normalno,ali kad ucitam ceo set,mesa. Promijenjeno od zsimonovic (16.01.2013 u 19:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav kolega
Da vratis na fabricko moras imat spreman os i jedan mali programcic za formatiranje tako da ugasis klavijaturu posle upalis i drzis stisnuto intro1 dok ne izadze meni pa izaberes prvo onaj format program posle opet isto uradis i ucitas novi os tako da ide posle sve super imao isti problem i ja pa tako sredio pozdrav nadam se da sam bio na pomoc
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uradio sam format preko intro1,operativni sistem i resurse ali kad ucita set opet mesa semplove?Na pa3 sam nekako resio na samoj klav,ne mogu se setiti kako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|