|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Upravu si i ja tako mislim...Evo npr.ko da je juce bilo kad sam krenuo i ja u prvi razred...Kad sam usao u ucionicu a ono pun razred djece....Reko sta je ovo jbt?Nikad u zivotu nisam vidio toliko djece na jednom mjestu..Stanem ti tako iznenadjen...Kad cujem neko vice djecace da nam se predstavis itd...A valjda ja nisam odmah cuo uciteljicu od tolikog iznenadjenja....Prestavim se i od tog trenutka pocese moje muke druze i evo sve do dan danas,kad navrsavam punih 38.....16.05.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Veliki pozdrav i od mene , i ja sam tu sa godinama punih 48 ,,,,, al je brzo proslo hehehe, nego pomagajte . Recimo uvucem midi fajl u cubase i sad hocu da od njega napravim matricu pa da otpevam nesto . Pitam vas dali je bolje dodavati reverb i delay u samom sempleru kontakt i tako eksportovati u trakama solo instrumente ili eksportovati bez efekata , pa posle dodavati preko send efekta u samom cubase-u .Pita zato sto mi je zveknula memorija , pa sad imam jednu od 512mb a drugu sam pozajmio od kolege od 256mb . Crkla mi je memorija od 1gb .
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Obavi to preko send efekata a pod odmah ili jos bolje pod juce uzimaj bar 2GB memorije i to moduli moraju biti isti. Tako to sve nece ici kako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Gagane dobre su te tvoje godine....Ove moje su sad najgore kad izlazim upravo polako iz puberteta,pa sam uvijek u stresu nekom i najbolje mi pase kad popijem neko ladno pivce,a napolju 33 stepena vruce kao sto je jucer bio slucaj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|