|
![]() |
#11 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Uh sad mi je lakse sto si me demantovao
![]() Izvini sto si u pravu,al zamalo ![]() Samo ti nastavi mene da demantujes ali ako ikada budes imao bilo kakvo iskustvo u svirci sa bendom,pre toga nije pozeljno posto ocigledno ne znas neke osnove teorije muzike i stvaranje nekog aranzmana. U pesmi "da ne vidi ona" onaj ko je pravio taj aranzman je dao sebi oduska i pomesao bar 6 raznih ritmova i to na nacin da ih spaja po dva u jedan.To je vec stvar njegove kreativnosti ali definitivno ritam pa cak ni u refrenu nije cista rumba i tu je kraj price. pomenuo si i pesmu Radjaj sinove pa da ti kazem i da u toj pesmi nema klasicne rumbe mada je skoro svi sviraju u tom ritmu.Imas i pesmu "ja necu ljepsu ja necu drugu" koju svi sviraju u sa sa ritmu a pesma nema veze sa tim ritmom vec je snimljena u totalno drugom ritmu.
![]() |
#12 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Ok, posto ti imas, objasni mi refren? Sta svira bubanj, sta svira bas, a sta kontra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
U drugom refrenu bubanj svira najslicnije pravoj rumbi a bas i kontra samo prate tu liniju ali ipak nije cista rumba.
Veruj mi prava rumba nema veze sa ovom rumbom u drugom delu refrena. Sve je to druze smuti pa prospi danas,ja nemam nista protiv toga cak i neke od tih pesama mi se dopadaju kako su odradjene,Danijela Vranic mi je dobra drugarica,imao sam prilike da radim i sa njom,doduse davno pre nego sto je ista i snimila i bila poznata,ali ovo nije klasicna rumba,to vise lici na Rumbu koju je nekada forsirao Aca Lukas.Recimo mogli bi taj deo pesme da tako krstimo kao Acina rumba.
![]() |
Favoriti |
|
|