|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Draze mi je moje nista
nego tvoje sve lepse mi je meni samoj no tebi kraj nje Ref. Oprastam ti Zlatiborske zore mesecinu iznad mora Crne Gore oprastam ti reke i ravnice neke krupne stvari, al' necu sitnice Vise volim oci svoje slane izvore nego tvoje nasmejane mora nevere Ref. Nek mi zivot samoj bude hod po mukama bolje no da mrem lagano na tvojim rukama Ref. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Am--------C--------
Draze mi je moje nista D---------Em-- nego tvoje sve Am--------C--------- lepse mi je meni samoj D---------Em-- no tebi kraj nje Ref. Em------------------------ Oprastam ti Zlatiborske zore ---------D----Am--------Em-- mesecinu iznad mora Crne Gore Em--------------------- oprastam ti reke i ravnice ------------D-----Am------Em--- neke krupne stvari, al' necu sitnice Mislim da ide ovako! Ugasena mi klavijatura pa sam napamet ispisao
Sledeći član vam se zahvalio spasoje88 za ovaj koristan post: | vadexfly (28.01.2012) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Po "Midi" snimku je točno u milimetar.
(To je kao napamet) Inače original je Fm i notni zapis je drugačiji od tvog.(Akordi su nešto drugačiji) Dodato: Nije u milimetar jer na početku nema C nego ostaje Am polije ima C na rijč(meni) Promijenjeno od Gion (28.01.2012 u 16:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Am-----------------
Draze mi je moje nista D---------Em-- nego tvoje sve Prvi put nema C u orginalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega, nisam siguran sta ste hteli reci ovim postom?!?
![]()
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega Gion, molim vas da se ubuduce uzdrzite od ovakvog nacina odgovaranja na post. Nije nista uvrjedljivo, jednostavno iritantno je za one koji se trude da postave akorde, tako da se necete ljutiti. Kao sto je Vaxter vec u jednoj od tema napomenuo, nigdje u pravilniku za akorde ne stoji da se pjesma mora ispisivati iz originalnog tonaliteta. Isto tako, ako je neko malo obogatio akorde u pjesmi, ni to nije grijeh-preveliki grijeh. Ljudi koji traze akorde ce vecinom te pjesme svirati , a ne praviti matricu za tu navedenu pjesmu, tako da im nece trebati original tonalitet, jer ce ga pronaci kako im odgovara za pjevati ili njima ili kolegama koji rade sa njima, a jos neki dodatni akord neci im biti visak. Jos jednom napominjem, ne krsite pravila time sto radite, samo iritirate postavljace, koji su se trudili. Nadam se da cete razumiti
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Ana Bekuta - Zlatiborske zore
4/4 Em/Em-DEm/ Am--------(C) Draze mi je moje nista D---------Em nego tvoje sve Am-------(C) lepse mi je meni samoj D----------Em no tebi kraj nje Am-------(C) lepse mi je meni samoj D----------Em-D7 no tebi kraj nje Ref. G-D-Em Oprastam ti Zlatiborske zore ---------D mesecinu iznad Am-------Em-D7 mora Crne Gore G-D-Em oprastam ti reke i ravnice ------------D neke krupne stvari, Am-------Em al' necu sitnice |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|