|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cudno da su zaobisli muzicke razglednice i plisane igracke one sto sviraju. Kako li im to nije palo na pamet,posto frizideri i vesmasine jesu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ovo me podseća na onu vest kad su javili na tv-u da će na svaki način da se izbore sa povećanim švercom goriva u Srbiju..... a niko da se zapita što je to gorivo najskuplje u regionu, nek spuste cenu niko neće da švercuje. Tako i sa ovim, mogu da ga fafaju, svuda u okolini je jeftinija tehnika bila i pre ove pljačke, jer drugačije i ne može da se nazove.
A sad kad budu podigli cene, samo će da izgube naši trgovci jer ću ja da idem u Bulgariju po tehniku, a znam da veći dao vojvođana već dovlači sve i svašta iz Mađarske jer je tamo takođe jeftinije.... užas. Promijenjeno od nikadvisekorg (18.12.2011 u 15:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Nije direktno vezano za temu,a možda i jeste. Pogledajte ovaj ACTA belaj koji su počeli približavat nama. Ako bude po njihovom,nagrabusili smo svi skupa. Uključiš Youtube i ideš u ćorku dok si reko keks...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Vaxter
Ja za ovog najslušanijeg nikad u životu nisam čuo. Proguglam mu ime i prezime i saznam da je - političar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Godfather
|
![]()
To i jeste poenta...
![]() |
Favoriti |
|
|