|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Iskreno, po mom misljenju PA800 na ovom snimku najslabije zvuci..poprilicno suplje i plasticno u odnosu na ovaj GEM...pa80 mu dodje neka sredina... mada ne znam koliko su merodavan ovaj snimak... Ali iznenadjujuce koliko GEM zvuci masno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ajde da ne skrecemo sa teme. Snimak je bio upucen postavljacu teme. Druga stvar je da od pa50 da pa80 sa semplove ima veliku razliku. Pa800 nema potrebe pominjati jer je druga cenovna klasa. Nastavljamo sa uporedbu Wk4 i pa50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: muzika
![]() |
![]()
wau stvarno sam iznenađen sa ovim gem-om wk 4,6,8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Moj savet ti je da uzmes gem-a. Pa 50 je dosta plitak odnosu na njega.
Gem trazi puno truda oko njega, ali zato kada ga budes sredio moze da zvuci bolje od pa800. Sa gemom imas bubnjara u klavijaturi. Pa 50 ima los bas. Kolega moj svira wk6 od kako zna za sebe, tako da ako te nesto detaljno zanima nije mi tesko da ga kontaktiram. Poz . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Uzmi Pa 50 i kad ga fino slozis mocno radi.Ja imam pa 50 i zadovoljan sam .Bitno ti je samo da imas dobar set i mali radi kao Svicarski sat.Sve ostalo je stvar ukusa i uha!!!
Pozdrav. ___________________________ Korg Pa 50 & Korg le |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
svirao sam jedno vreme gem gk-350....jeste da je on slabiji od ovog pomenutog Gema,al veoma je dobra klavijatura....sad imam pa50 fino sredjem i sluzi me dobro...moje misljenje da je zamjenis svoju pa50 za Gem jer po mom misljenju to je dosta kvalitetnija klavijatura i kad je pravo sredis izlazice zvuk mocno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
LJudi dal'da dam pa50hd za wk6HD +da doplatim 150e sta mislite o tome ....Ima li vise memorije za ritmove od pa50 ,mogu li se konvertovati ritmovi od pa50 za njega i kakva mu je dirka ??? HITNO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
ja sto sam vidio na netu gem je jaka masina i bolji je puno od pa50..sad sto se tice ritmova i toga nezz kolko ima materijala al sve u svemu moze puno vise od pa50..pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bi isto trampio, gem je strava stvar i tesko se nalazi kod nas.
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze plasim se da nece zadovoljiti moje potrebe posto ima samo 4x8 mesta za ritmove i 8x8 za boje a moj pa pa50 ima preko 500 ritmova sve sa hardom i jos 6 banki preko fabrickih a i ne znam koliko je laka za upotrebu,niti kakva joj je dirka,za boje sam siguran da ce raditi bolje,takodje i ritmovi ali ima samo 10 mb rama i HD nznm koliki....nek mi napise ovde neko ko je imao iskustva sa tom spravom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|