|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
To nema veze sa velicinom seta. Moj set ima i vise, pa nista ne koci na klavijaturi. Verovatno je neki hardverski problem, iskreno, nisam imao takvih problema pa ne znam.
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2005
Mjesto: ----
Downloads: 207
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: pa serija
![]() |
![]()
hvala na odgovoru, ali ja bih bio sretan da znam koji dio da zamijenim, dal neko zna sta bi moglo da bude, ja kolko znam da ona ima neke 4 ploce/plocice, ali sada moram biti siguran da ce ugraditi 100 % novo kao sto se i plati, cuo sam da svasta znaju ugradjivati, nazalost, pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Sav se najezim kad se setim tog vremena kad sam svirao pa800 i kad sam brojio sekunde dal ce da digne sistem ili ce da ga ukoci negde...isto se imeni tako desavalo da na 10-ak sekundi nista ne radi na klavijaturi i od jednom sve normalno...Svirao sam je ukupno 5-6 meseci i na kraju zamenio plocu i lepo prodao klavijaturu.Pa800 je mocna klavijatura ali nesigurna u radu pa kom se kako zalomi nema pravila,moj kolega je korisri vec 5 godina i nema greske dok vecina uglavnom ima probleme sa tom klavijaturom
![]()
Sledeći član vam se zahvalio Minicevac za ovaj koristan post: | redbul (31.01.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|