|
|
Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U pravu je Ace za baro bijav, ima neki tekst, ali nije potpun bas, najbolje bi bilo ispisat onu verziju koju izvodi sa Energyom iz Vranja na top musicu
![]() |
#12 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Dell ne verujem da ima za ovu koju ja pricam.
Da razgranicimo, Zvonko demirovic peva dve pesme u kojima se pominje baro bijav. Jedna je ona Baro bijav (baro bijav ka kerav) koju manje vise svi znaju. Druga je ova Baro bajav o trube basalena. Mozete je cuti na youtube. ![]() Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ace,u pravu je Dell da ima neki tekst ali nije potpun,jer mu fali ona zadnja,nazovimo strofa na kraju pjesme i jos neke stvari.
Ja sam preslusao pjesmu i koristio taj nepotpuni tekst i malo ga "(ko)lektorisao" onako kako se cuje,jer nemam veze sa Romskim jezikom,ali za onu zadnju strofu nisam imao zivaca. Ako ti ovo sta moze pomoci,posluzi se: Zvonko Demirovic - Baro bijav,o trube bašalena Strofa 1: Baro bijav,o trube bašalena Ter ni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare sose roveja, Sar dilino prastava našava, Te na dikav te asva garavava Refren: Neka perel,jek baro boršim, Te ja ka te oven sapane, Te na dićol so tu roveja,so tu roveja, O boršim hem tire ja sva, Neka oven avdive amala, Neka oven on duj katane, Sar nekad tu i me oooo devla Strofa 2: Baro bijav,o trube bašalena Terni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare,sose roveja, Ame đanaba, ma di je roveja Sose vutjama,tu nađaneja Strofa 3 - Zavrsnica XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxXXX Za gramatiku me ne pitaj. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | Ace (02.12.2012) |
![]() |
#14 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hvala Sejo, to je ta pesma. Nisam nasao tekst na foruma pa zato sam mislio da nismo se razbrali sa Dell-om
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Mjesto: leskovac
Downloads: 314
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
evo vam text tacan od zvonka demirovica
baro bijav o trube basalena Strofa 1: Baro bijav,o trube bašalena Terni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare sose roveja, Sar dilino prastava našava, Te na dikav, te asva garavava Refren: Neka perel,jek baro bršim, Te ja ka te oven sapane, Te na dićol so tu roveja,so tu roveja, O bršim hem tire asva, Neka oven avdije amala, Neka oven on duj katane, Sar nekad tu i me oooo devla Strofa 2: Baro bijav,o trube bašalena Terni bori,tu oveja, Tu ko parno,fostani keleja, Pućenape sare,sose roveja, Ame đanava, mange roveja Sose mukljanma,ni tu tunađaneja strofa 3 o brsim nek perel,o grom nek khuvel to bijav ma te ovel mange bizo tlo,zivoti nane sar saj bisterđanma,te le avere me ka coravtu ,nek mudarenma te araklema nek parunenma evo i text od jelene markovic koji su puno trazili jelena markovic -jek romnori devla strofa 1 jek romnori devla,zalno oj rovela o asva pandela,pe ćija so dela. zadnjo puti mi ćaj,te bala rovava terni rome so leja,zalno me rovava ref: šunma šunma mi ćaj,so vakeri ti daj tlo prago dok nakeja,te šuze romeja te neve kereste,sastipnja te beše amen te unukoja, te ave điberše strofa 2 mo vilo dukalma,mi ćaj mandar đala palo late dikava, o asva mukava arakljumtu mi ćaj,me samo vileja e dijakri duša,tuja legareja Promijenjeno od ivana123 (03.12.2012 u 11:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ivana123 za ovaj koristan post: | Ace (03.12.2012) |
![]() |
#16 |
White Noise
![]() |
![]()
E bas ti hvala majstore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@Ace,ovo je zenski nik!!!
![]()
![]() |
#18 |
White Noise
![]() |
![]()
Nick jeste zenski al muskarac koristi profil .... pogledaj njegove postove unazad, videces
![]() E sad ukoliko sam ja pogresio, izvinjavam se onda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335