|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pozdrav svima!
Kako sam uzeo Behringer Xenyx 1204USB i pomalo se zajebo,vidim sad i sam da sam bez efekata gologuz na svirci. Još ću se malo poigrat s njime da ga podesim ako se išta može,ali svejedno naručujem ovih dana 1222FX ili pak Allen&Heath ZED-10FX. Odsvirali smo dvije svirke s 1204USB i nismo se puno igrali s njime jer praktički nemamo vremena jer radimo i ja i kolega svaki dan do kasnih sati pa smo praktički ove dvije svirke odsvirali bez da smo dirali potenciometre na njemu.... ![]() Najviše nas smeta mutav,tup i suh zvuk vokala,a ostalo je manje-više za nas dobro pa ako ga sriktamo da nam valja,bit ce dobro. Kako god bilo,uzimamo mixer s efektima a 1204USB ide u kofer za rezervu,jer neće ga nitko baš kupit kao takvog a rezervu ako danas nemaš,propadaju svirke a to nije dobro... ![]() Sad me dakle zanima dvojba između Allen&Heath ZED-10FX i Behringer Xenyx 1222FX ili pak ako imate nešto pametnije za preporučit u tom cjenovnom rangu. Oba su nam plafon po pitanju para,ali bez efekata,ponavljam,nije to to. Da se nismo zeznuli s 1204USB,sad bi bilo lakše,al šta je tu je. Bar imamo rezervu,a kao novog i korištenog samo dva puta,lakše ga se može prodat ako dođe do toga... Znam,svi ćete mi reći da uzmemo A&H,al svejedno želim čuti što više mišljenja,kako,zašto i tako dalje.... Nama trebaju dva kanala za mikrofone,jedan za gitaru i jedan za klavijaturu i ti je to... Behringera imam za 200€ a A&H za 240€. Novi su oba i oba imaju garanciju. Eto,da vas čujem... ![]() Zahvaljujuem unaprijed na odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|