|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Lijep zvucite za tri covjeka nema sta.Ne zvuce lose ni bubnjevi.Gitara je neki Fender ili kopija Fendera je li tako?Pjevac nije toliko los,treba malo da poradi na glasu ali nije u opste katastrofa,katastrofa je Ekrem,hahah!Postavi jos koji snimak da cujemo,bas mi interesuju neke druge pjesme
![]()
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nije lose, ja nekako sto se tice mog rada sam uvek bio strogo samokritican, i nikad ne postavljam snimak da bi cuo reci hvale nego iskrena misljenja!!! Zvuk treba jos bolji da bude, samo da kolege malo porade na zvuku svojih instrumenata. A za gitaru si u pravu, rucni rad Bate Cveticanina iz Jagodine, kombinacija fendera sa hambekerima ima malo i gibson prizvuka kada je rec o riffu, za ne mnogo para odlican zvuk, i jos da se sredi boss gt6 bice opasno. Slikacu pa da postavim sliku gitare. fender telo javorov vrat, a ne previse para!! Bubnjevi su tama bas bubanj, ali je zakacen triger pa ide preko modula, dobos je PDP, yamaha timpani recording costum i cinele paiste neznam modele, ja sviram na triton clasic i pa1x a kolega klavijaturista isto clasica
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|