|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo kolege, moram da vam se pozalim, i zamolim ako neko zna kako bih mogao resiti moj problem. Toliko mi se taj windows 7 pokazao neozbiljnim, da mi malo fali da ga izbrisem i instaliram stari dobri XP. Evo u cemu je problem. desava mi se minimum jedan put dnevno, a nekada i vise puta. Racunar mi sam od sebe zakuca toliko da ne mogu nista da uradim, ni sa misom, ni sa tastaturom. Sve jednostavno zakoci. I onda posle jedno 10 -20 sekundi ekran pocne menjati boju, nekad bude cisto crn, nekad u drugim bojama, uglavnom nece da se vrati na normalu sve dok ga ne resetujem. To ume prilicno da zivcira... A takodje mi se desi na npr. youtube video ne mogu pustiti nikako, samo se vrte one tacke u sredini videa, i nema sanse da pustim, da bi posle par pokusaja se poceo ekran ponasati kako sam vec napisao, i opet restart. Sve bi bilo to ok da to nije novi PC u kojega sam ulupao dosta para, a ponasa se eto, kao neka kanturina. Sve se nesto kontam da nije do graficke, ali ne bi smeo da tvrdim nista. Ako neko zna kako bi se to moglo resiti, molim da napise.
P.S.: od flash playera za gledanje videa imam samo Adobe flash player 10. Hvala unapred na pomoci. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|