|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Rale, a da nisi mozda drug, sa Nebojsom Cupicem iz BG, onim sto je ovlasceni rolandov serviser ? On je moj kucni pprijatelj, i kod njega sam probao e-50 danas. NIje losa spravica. Ima lepe boje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Nisam drug,ali ga poznajem i tacno je da radi za nas,tj.Roland.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jos uvijek nisam uspio da iscupan originalne fabricke ritmove iz G-800. To je vjerovatno problem kod svakog Roland aranzera. Na zalost morao sam da kupim Korg Pa1X pro zbog drugih potreba koje ljudima u Roland-u nisu pale na pamet da ubace u jedan od svojih aranzera i tako odgovore Korgu na stvarno dobre opcije PA serije. Ja sam licno usemplovo skoro cijeli G-800 u Korg Pa1XPRO tako da imam onu Rolandovu cvrstinu zvuka(sampla) ali zato mi je Korg dao jos mnogo... Ako iko zna kako da prebacim fabricke ritmove iz G-800 na PC ili FDD, bio bi mu puno zahvalan jer ima stvarno dobrih ritmova koje ne mogu da zaboravim nikako...dobro bi bilo da ih prebacim jer ovaj moj Roland G-800 ce jos malo da bude bebica nekog drugog muzicara !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]() Citat:
Snimis variacije, intro, end... pa u akordima i posle taj midi pretvoris u ritam za KORG-a To mozes i sa onim malim programom koji je besplatan na korgovoj stranici. Ili da probas da povezes korga i rolanda, preko midi porta pa da roland salje ritam na korga, a ti da snimas ritam... Mislim da su to neki nacini koji bi mogli da daju rezultat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
banat, fabrickog, jednog, primer, ritma, roland |
|
|