|
![]() |
#11 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.08.2009
Downloads: 236
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
Evo i ja da se pridruzim ovoj temi,posto sam posedovao 5 godina bose L1 model1 sa dva basa,i ladno sam zavrsavao svirke do sto osoba u one man band formaciji.Pokajao sam se sto sam prodao i nedavno sam uzeo Bose L1 compact 2 kom sto je najnoviji produkt bose L1 sistema i iz iskustva mogu da kazem da iako su dva sistema slabija nego bose L1 model 1,ton je lepsi i dosta do 100-150 ljudi neke finije svirke.A kad se radi veca svirka koristim ih kao monitora uz PA sistem..Bose L1 compact je samo 13kg i postavlja se za dva minuta..A sto je bitno 2 kom bose l1 compact je oko 2000 evra a vredi svaki evro,ton je perfektan u svakom segmentu i jednako se cuje svuda u sali.. http://www.bose.com/controller?url=/...pact/index.jsp pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
mene ovaj sistem zanima,a o njemu samo se moze citat po forumima,jedni kazu dobar drugi kazu ne valja,zna li neko kako se moze doci do njeg da se isproba,moze li se iznajmit za svirku,zivim u bosni (tuzla),dva satelita oba sa po dva basa ako mogu radit obicne svirke i kao monitoring za svirke po klubovima odma bih to kupio,svidja mi se sto se moze lako natovarit u auto,a to mi je problem kad idem u evropu,cak bi mozda uzeo dva satelita i 8 basova,sa svake strane znaci satelit i 4 basa,ako bih tako mogao odradit svirke po diskotekama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@ella_85
Pošto si iz Tuzle, imaš Yamaha music centar, ima i u Sarajevu isto takva firma i znam da oni gdje god instaliraju i montiraju neki zvučni sistem (u hotele, restorane itd.) najčešće koriste Bose sisteme. Tako da, kod njih ćeš nešto najvjerovatnije naći. I Artist drži Bose, samo nisam siguran da li imaju išta na lageru, da se može samo naručiti ali centri su samo u Sarajevu i Banja Luci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
ja sam imao prilike da radim na tom sistemu ali samo jedan stob i jedan bin su bili u sali.
Zakacio sam ga na moj PM1000 I i poneo sam moj sistem dva satelita i aktivan bin12" i kad sam odvalio tresla se stolarija samo tako.Snage ima na pretek,uopste ga nisam forsirao ,ton izlazi cvrsto,cist,sve pohvale za Bose!!!!
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
cudi me da mi u artistu dosad nisu spominjali bose,ako ste vec probali,s cime bi uporedili taj bose od 2 satelita i 4 basa,moze li to jace nego powermate 2 sa 4 kutije d lite d-15
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.08.2009
Downloads: 236
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dva stuba i cetri basa ce i jace i kvalitetnije da radi od sponenutog sistama.Zvuk ce biti svudan u sali isti,ne treba monitoring,a sto je najbitnije ko ranije nije svirao na Bose bice odusevljen sa cistinom zvuka,cuce i to sto ranije nije primetio na PA sistemu..
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
odgovor za kolegu iz tuzle ja imam bose l1 vec 3 g ne bih ga mijenjao za bilo koji drugi razglas mozas doci i pogledati i isprobati kad god zelis ja sam u sarajevu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]()
Šta imaš od BoseL1, i za koliko ljudi možeš ozvučiti svirku...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
imam 2 stuba i 4 bas bina radim u restoranu od 250 mjesta sa pola snage jos nikada nisam pojacao vise od 6 skala ide do 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Da ne reklamiramo taj restoran, možeš li mi na "Private" poslati njegov naziv i kojim danima sviraš, rado bih došao da čujem kako Bose radi?
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|