|  | 
|  21.08.2010, 12:59 | #11 | 
| Švaler Veteran Registrovan/a dana: 23.07.2007 Mjesto: u blizini Godina: 58 
				 Downloads: 614 Uploads: 26 Rekao HVALA: 21 

Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova

Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61 Interesi: muzika, rad na PC  |   

Ako imate negdje u blizini kakav trgovački centar BauHaus, Baumax ili Metro, Getro.... U njima ima jako lijepih aluminijskih kovčega ( za alat ).iz njega se samo izvade one pregrade, i eto kovčega za kablove, i ostalu sitnu opremu. Ja već evo godinama koristim takve kovčege, i mogu samo reći, da za te pare ( nekih 10 Eura ), dušu dalo. | 
|   |   | 
|  21.08.2010, 13:44 | #12 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 07.03.2009 Mjesto: .at 
				 Downloads: 234 Uploads: 12 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova

Instrumenti: keyboard Interesi: Auta i sve oko auta i muzike  |   

Hehehe ja imam neku torbu... ima joj sto godina, sretna mi jer u nju stavljam baksis... Nesmijem je promjeniti
		 | 
|   |   | 
|  21.08.2010, 15:10 | #13 | 
| Drugar foruma |   

Naravno da moze torba a li kofer je kofer....Gledao sam ja u nekim trgovackim centrima al nisam nasao..Ipak imam neki gdje bila neka busilica samo sam izvadio spuzvu i sad je dobro... Ma da mi treba jos jedan dva...
		 | 
|   |   | 
|  22.08.2010, 03:15 | #14 | 
| Vredan član društva |   

I ja koristim torbu za kablove,jednostavno kablovi nisu lomljivi pa da se moraju drzati u cvrstom koferu!A ako vec hoces kofer,potrazi u trznim centrima kofere za alat ili od aluminijuma ili od plastike,bilo je dobrih primjeraka koji se mogu iskoristiti u ove svrhe.Pozzz
		 | 
|   |   | 
|  23.08.2010, 21:58 | #15 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 02.10.2009 
				 Downloads: 353 Uploads: 0 Rekao HVALA: 8 

Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova

|   

Ja sam imao i tvrdi kofer,tj. aluminijski od alata ali se u kombiju nakon nekog vremena koliko ga god pazio počme kriviti i počme se otvarati... valjda se ili od vrućine ili od samog transporta totalno rasklimaju oni zatvarači i onda lijepo kad ga izvadiš iz auta za onu ručku on se lijepo otvori i za čas eto ti nereda na podu...
		 | 
|   |   | 
|  23.08.2010, 22:22 | #16 | 
| Nishki |   

Koferi su lepi za oko.Onako kad se pojavis negde da sviras,pa izneses kofere,a oni lepi.....   Ja imam 2 vojnicke transportne torbe.Njih krasi jedna vrlina koja je nama muzicarima veoma korisna.JAKA JE KO ZEMLJA!!!!!!! Imao sam razne kofere i torbe,ali su se brzo cepale i kidale.Najbolje resenje je vojnicka transportna torba.Ona je velika i jaka. Kao sto znate ona je zelena......kupite farbu za tkaninu i ofarbajte u crno i resen problem! | 
|   |   | 
|  26.08.2010, 19:12 | #17 | 
| Moderator |   

Ja, takodje, koristim ovakve kofere. Imam srednji i mali, u srednjem drzim sve kablove potrebne (struja, instrumenti...) a u malom koferu drzim mikrofone. A inace, mogu se naci u skoro svakoj prodavnici alata. Pozdrav 
				__________________ www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |