Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 15.08.2010, 12:58   #1
oparnican
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 12.03.2010
Mjesto: Banatsko Novo Selo
Downloads: 188
Uploads: 4
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg PA800
oparnican befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Pomoc oko kutija

Citao sam dosta postova ovde ali vidim da su neki malo stariji pa mi je potrebna pomoc oko izbora kutija. Naime sviram pa1x i pevam, radim najcesce sam ili sa pevacicom i gitaristom. Kupio sam u nekoj kombinaciji Soundcraft EFX8 i Phonic XP2000 pa bi uzeo par kutija pa me interesuje vase iskustvo sa pomenutim kutijama
1. EV ZX4
2. RCF ART 315
3. RCF ART 325 i
4. FBT HiMaxX 40

Inace svirke se krecu od kafica od oko 100 do 200 ljudi i nekih slicnih svadbi posto tada radim sa nekim drugim orkestrom oni sviraju svoje ja svoje na istoj opremi a po potrebi i dodam binove od drugara koji su aktivni pa me interesuje za neke manje svirke a da bude dovoljno snage za dve pa onda nesto ozbiljnije za koje 4 kutije da se odlucim jer sam do sada uglavnom sve radio na RCF ART 300. Hvala unapred
oparnican je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije