|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Danas sam razgovarao sa trgovcem u MS, kaze da 61- i 73-keys verzije dolaze samo mjesec dana nakon PC3K8 ! A ja se vec pomirio sa nosanjem 88-ice.
Ako ne zeznu, jos jedan mjesec cekanja nije strasno, kad smo vec cekali tolike godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2006
Downloads: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pc3k6 i pc3k7 sigurno dolaze jer kad na stranici od kurzweila ideš pregledavat specifikacije od pc3k8, na jednom mjestu stoje kolone i za 61 i 76 tipka verziju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Moze li mi neko reci je li tacno da su dole kod vas vec dobili PC3K ??
Ovde su obecali Novembar, sad su odgodili za kraj Decembra !! ![]() ![]() Je li moguce da su prije stiglu u Hrvatsku i Bosnu nego u Njemacku ? ![]() Narucio sam ga prije 6 mjeseci i sad me opet odgadjaju!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja ga dobijam u Banjaluku za par dana , a kolege u Sloveniji i Hrvatskoj su već dobili... Čim dobijem napisaću utiske , mada sam ga slušao na sajmu u Frankfurtu i više je nego moćan.
Promijenjeno od Sejox (27.11.2010 u 19:03 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@Svabo
U sloveniju je PC3K8 sa 88 tipki stigao, i imaju ga na lageru-isporuka odmah.Cijena-2499€!
![]() |
#16 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Nije da ne vjerujem, ali mi je čudno da se na kurzweilovom forumu ništa o tome ne priča, a svi njemački trgovci navode 29. ili 30.12. kao datum dostupnosti!
Ako je vjerovati tome da ga ima u Sloveniji (a ja još uvijek sumnjam u to), onda je to prvi puta u povijesti da ćemo dobiti klavijaturu prije Amerikanaca i največih (i tržišno najvažnijih) zemalja Europe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Dosta je jednostavno.Pošiljka je zbog velike potražnje došla avionom umijesto brodom koji bi se ljuljao još mjesec dana. I eto možemo se pohvaliti smo ovaj bolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
je li ga dobio neko sa foruma? Ovde su sad pomakli isporuku na sredinu Januara! Valjda je prva posiljka bila unapred rasprodana.
![]() Navodno isti zvuk na PC3K zvuci bolje nego na PC3 ? Bolji konvereteri, ton generator ili sta? Interesuje me kako ce raditi stari semplovi i programi od K2600 na njemu? To mi je najvaznije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
![]() |
![]()
Dobili su ga neki kolege u Hrvatskoj. Zvučno tu nema neke razlike. Možda su konverteri malo bolji, u što sumnjam jer ne vidim razloga zašto bi to u ovom trenutku išli mijenjati, a kako bilo, zvuk time nije bitno bolji jer ni onom na pc3 nije ništa nedostajalo.
Kompatibilnost prema vlastitim multisemplovima sa prijašnjih modela (poglavito K2600/K2500) je koliko ja znam zadana i tu nema većih problema. Razlike mogu biti minimalne ako je nekto koristio specifične elemente u vast sintezi, a večina naših korisnika je zapravo samo marginalno koristila samu vast sintezu. Eventualno za filtere i slične elemente. A to sve koliko čujem radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3