|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
JA SAM TO NAPISAO CISTO STO SAM ZNAO DA JE TO HUMOR, JA SAM ZNAO
UNAPRED STA SU ONI RADILI, VAMA JE DUGACAK JEZIK NE MENI. NE BLUSA NECU IM JA ARANZMAN RADITI, TI CES IM TO RADITI. PA ZAR NE CUJERE KAKO PEVAC URLA KO NEKI SLON, IL STE GLUHI, VIDI SE TO SAMO PO SEBI DA JE SAMO ZAJEBANCIJA I NA BAZI TOGA SAM NAPISAO MOJ POST. POZDRAV
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Bas odlicno
![]() Ajde da vidim vas druge ko to moze. Samo dalje momci uspeh nemoze da izostane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro Nedime vidim da stvaraš buku..Ali eto kad je kolega Blatusan stavio svoj demo na kojem se nije zezo nego je ozbiljno snimioa ti si ispljuvo njegov snimak...On je jedan između najboljih momaka na forumu i još je početnik i čovjek se uči a ti si mu zbio moralu nadole.Ako ti se nisu sviđalči snimci nisi ih trebo slušati...Znaš li ti koliko je momak uložio energije i volje sda to snimi?..Ali dobro sad nećemo o tome...Ja nisam nikakav muzičar (najslabiji sam od svih članova) ali nisi ni ti neki virtuoz ako ćemo ići realno...Ali nemojmo u detalje...Uglavnom momci samo radite i snimajte i ne slušajte ružne kritike,svi smo mi amateri koji se trudimo da čim više napredujemo...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demoposlusajte, nas |
|
|