|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Nekako sam se snasao da nadjem gde se to nalazi.A kada hocu da prebacim na LINE IN i kada pretisnem OK,ono se ponovo vrati na prvo(Mono Mix).Tu ima i dugme Apply ali ono stoji prazno i ne moze se primeniti.
@Skoricnik Mozes mi detaljno objasniti kako do da uradim jer me vec pocelo nervirati ![]() ![]() Pozdrav,
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Kod mene nigde nema apply, proveri ti to dobro.
Evo postavio sam sliku kako to treba da izgleda, i onda samo pustis da se snima.
![]() |
#13 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.10.2009
Mjesto: Tamo daleko gde cveta limun zut...
Downloads: 445
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 20 puta u 15 Postova
Instrumenti: Korg PA50sd & Roland GW-7
Interesi: muzika,sport,programiranje
![]() |
![]()
Ja sam taj program dobio kad sam kupio Web kameru.
U device nam ne pise isto(ne znam zasto,verovatno zbog drugacije kamere).Ja sam pokusavao da podesim nesto u Options i tu ima opcija LINE IN,ali kao sto sam gore napisao ona opcija apply stoji kao "prazna" i ne moze se primeniti,tako uvek kada ukljucim na LINE IN on se vrati na predhodnu opciju tj. Mono Mix. ![]() Dodato: Instalirao sam neku demo verziju ovog istog programa.Sada u Options ima opcija Audio Input(koja na predhodnom nije bila).Tu sam stavio na Line In i pokusao sam nesto da snimim ali se zvuk uopste ne cuje. Posto me vise ovaj program mnogo nervira ![]() ![]() Hvala unapred.
![]() Koja & Korg(K & K) ![]() Promijenjeno od koja (22.06.2010 u 12:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|