Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 03.06.2010, 18:35   #11
misa1265
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
misa1265 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala svima koji su hteli da pomognu,a najvece moguce hvala @acekorg,i da,problem je resen..hehe..pozdrav
misa1265 je offline   Reply With Quote
Star 03.06.2010, 18:41   #12
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Kad vec ima tema za ovo, evo da napisem i ovde resenje u slucaj da ima jos neki FAN na GTA

Znaci kao sto sam reko ima u igru "TecAudio" fajl. To je MS-DOS fajl. Stisnes mu desni klik i Edit, ili pa ako nema to idi open with notepad. I ima tu ispisane redove. Nadji i izbrisi gde je pise "start wav2raw" ili tako je bilo nesto, mozda sam promasio koju bukvu. Ali pazi nemoj slucajno izbrses "del wav2raw"!!!
To je stojalo negde ispod ono "please wait - procesing main audio file" Znaci izbrises taj red "start wav2raw" i ides file i save. onda startuj taj TecAudio i toliko.
GTA najbolja igrica

Pozdrav svima
Ace je offline   Reply With Quote
Star 03.06.2010, 23:57   #13
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Ace: Hajde vec kad je otvorena tema da te pitam, jel znas koja bi konfiguracija bila onako, prava za cetvorku? Ja sad imam procesor: intel dual core 1.86 Ghz, 1gb RAM-a, graficka mi je Nvidia GeForce 7300 SE. To je sve vec matoro, treba da se menja, al mi zao jos. Uspem da instaliram igricu ali kad treba da se krene, nema sanse da se igra. Da li bi bolje bilo promeniti graficku ili pojacati RAM memoriju? To bi samo uradio za prvu ruku, inace merkam jednu opasnu masinu u skorijoj buducnosti.
yamahapassion je offline   Reply With Quote
Star 04.06.2010, 00:18   #14
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Standard

@yamahapassion
Hmmmm .... na slicnu konfiguraciju je moj prijatelj probao al reko je da previse secka grafika, da nemoze da se igra.
Ovo prepisivam sa omota od igru.
Pre svega moras imati Vista ili moze i Windows XP ali Service pack 3.
Procesor trazi Core2duo 1,8Ghz ili AMD Athlon X2 2,4Ghz (Core2duo je jaci od tvoj Dual Core!!!)
RAM 1,5 Gb minimum, i oko 20Gb slobodan prostor na Hard diska.
I graficka 256Mb - Geforce 7900 ili Ati X1900

A oni preporucuju
4-jadreni procesor (Quad core), 2gb RAM i 512Mb graficku (Geforce 8600 ili ATI 3870)

E sad kao sto vidis sta i da pojacas neces dobiti puno jer imas supline u svaki deo konfiguracije. Zastedi koji dinar i kupi neku novu jacu masinu, to je moja preporuka. Jer sa druge strane nije dobro da bacis pare i da igras igru na minimalnu grafiku. Meni hvali samo procesor za da imam ovo sto oni preporucuju. Mogu je igrati al me nervira sto secka grafika a podesena je na minimalna (Moja konfiguracija je graficka Geforce 8600gt 1Gb, RAM 2gb i procesor isti kao tvoji)

Pozdrav

Promijenjeno od Ace (04.06.2010 u 00:21 sati)
Star 04.06.2010, 01:01   #15
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5210
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala Ace, sad su mi neke stvari jasnije. Onda cu pozuriti da kupim novu masinu.
yamahapassion je offline   Reply With Quote
Star 04.06.2010, 10:24   #16
Jazz
Drugar foruma

Jazz's Avatar

Registrovan/a dana: 01.08.2006
Mjesto: Bosnia and Herzegovina
Downloads: 687
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: svirka uzivo
Jazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Jazz pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

kad vec tema ide oko GTA SA.
Dali je neko probao verziju Snow City , mislim da se tako zove , za GTA. Ja i moj sincina ubi smo se instalirajuci ali ne moze,mislim uvijek nam trazi original file kad hocemo da je inst. (gta_sa.exe). Mi imamo crack verziju i na nju smo uspijeli da snimimo ovaj fol, sve faze koje su predjene 100%, sva auta napucana, sva oruzja imas , nemogu te ubiti , he,he...itd. To smo nasli na netu i instalirali i radi sve ok. E sad smo nasli i verziju da bude GTA SA pod snijegom, ha,ha... e to nam bas i nece da se instalira. Inace ne zahtjeva veliku perf. komp-a... Ako se ko susreo sa ovom verzijom pa da nam da par savjeta. S poštovanjem Jazz.
Star 04.06.2010, 16:35   #17
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Standard

@Jazz
Druze nisam cuo za ovu Snow city ... znam da ima jedna GTA Snow Andreas koja je u sneg, da nije jedna ta ista?! Kako i da je nisam instalirao nijednu od njih.
Ali mozda da ima neki fajl koji se ne instalira sam nego treba ti da ga zamenis u neki od IMG fajlove od igru, a za to ti trebe programcic "IMG tool" za GTA SA. Ili pa mozda ima novu mapu koju moras manuelno kopirati u data/maps folder i u gta.dat fajla dopisati neki red teksta....
Sa modifikaciju sigruno ima i "READ ME" fajl ... procitaj njega, sigurno je sve objasnjeno. U slucaju da neznas engleski kopiraj ga u poruku i posalji mi, da ti prevedem.
Pozdrav
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije