|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E baš mi je drago što kolega Nedim ima toliko materiala,semplova i svega...Ja znam da on to neće moći sve da presluša i pregleda pa bi bilo od njega lijepo da neki dio od tog materiala,semplova itd. podijeli sa ostalim muzičarima što poseduju PA800...Dakle njima to malo podjeli i pomozi ljudima do materiala pošto ga ti imaš na tone a neki jedva da šta slože...Eto ljudi ko ima PA800 i treba mu šta za PA800 tu je kolega Nedim iz New Yorka koji ima sve i svašta...Nadam se da ćeš snimito kakav novi material...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2005
Downloads: 1372
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Slažem se s Alixom !
Možeš postaviti par kitova na upload-download - mislim da će ti administrator to drage volje dozvoliti !
![]() |
#13 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma stavicu ja nije to problem al stvar je to sto nisu to nikaki kitovi nego samo
obicni raw samples, retko kome ce to biti od koristi.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E ODLICNO!
Bas zato sto nisu kitovi nego samo raw samples znaci da ne moze svakome da koristi nego samo najboljim muzicarima koji s tim rade...Dakle ko ne poseduje pa800 i ne pravi svoje stvari to mu nista ne koristi...I mr.BASARI,hajde snimi neki dobar Talav na pa800...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
drum, kit, korg, pa800 |
|
|