|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Jesi li ispraznio sanduce od starih poruka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nishki
|
![]()
A da ti komp nije slucajno zarazen nekom bolestinom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Ups izgleda da nisam pratio temu, mora da imas neki virus, skeniraj ti to cudo sa nekim dobrim antivirusom pa javi sta si uradio
Promijenjeno od Niikkola (19.02.2010 u 19:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Prazno je sanduce.
Ouch…there's a problem attaching ovo mi izbacuje. Virusa nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Isti sam problem imao i nisam ga resio nikako drugacije nego promenio browiser. Koristio sam Operu i isti sam problem imao. Presao sam na Mozilu Firefox i radi sve bez problema. Inace, saljem preko MSN Hotmail-a. Nadam se da ce ti bar malo ovo pomoci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nishki
|
![]()
Vidi sa Neconixom.On je valjda nesto petljao oko toga.Mozda ima resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kazem lepo da sam probao i Operu i Mozilu i Explorer,Google chrome i flock,i opet isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pretpostavljam da si proverio sve kablove od interneta,i da je sve u redu?
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Meni je to radilo isto na XP i tad sam nasao resenje na netu i kopirao si ga na komp.Pisalo je tamo da ne radi brovser service. Postupak da to sredis ide ovako.
Ides na start i mas RUN ili startuj tu upisi CMD .otvori se ti prozor za MS-DOS . Utipkaj onda : regsvr32 actxprxy.dll i regsvr32 shdocvw.dll nakon toga resetuj windows. Ako nije problem sa tim resen nakon toga utipkaj jos : regsvr32 mshtml.dll regsvr32 urlmon.dll regsvr32 msjava.dll regsvr32 shdocvw.dll regsvr32 browseui.dll regsvr32 actxprxy.dll regsvr32 oleaut32.dll regsvr32 shell32.dll po ovakvom redu i resetuj komp ponovo.Kod mene je mail proradio ali se mi je cinio tekst koristan da ga ostavim na disk za boze nedaj slucaja opet. pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
regsvr32 mshtml.dll
regsvr32 msjava.dll Prvo sam probao sa ona dva prva pa nije bilo efekta,onda sam ove ostale kao sto si rekao s tim da ova dva sto sam postavio na vrh nije hteo da primi. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | krile (19.02.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|