|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Danas sam Trito studio dobio dao sam TR i 500€ u veoma je dobrom stanju par sitnih ogrebotina koje se skoro i ne primjecuju.Vase misljenej o cjeni dali je to ok.
Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
|
![]()
Hm! TR i 500€. Moje mišljenje je da si mogao i bolje proći. Možda manje nadoplatiti. Pozzz.
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Triton studio i TR potpuno isto rade ,cak i extrem, slusali smo nas par muzicara nema uopce razlike sto se tice semplova, jedino sto je jaci model nego TR , i drugacija tipka,vise memorije,i da ne nabrajam, a to su gluposti sto kazu ma puno bolje radi nego Tr-Le61 i slicno.jedino sto je, mocnije izgleda, imao sam i Studio i Extrem,eto moje misljenje,pozzz.
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega nebi reko da je tako slabo uvo imate extreme je pogotovo odvojen od Le TR da nije od Studia pomisli pa ces videti da je to nemoguce znaci u korgu menjaju vanjski izgled to je onda isto kao da golf 1,2,3,4,5,6 imaju iste motore a drugu karoseriju hehe
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Sto se tice cjene mozda sam dao 50 - 100€ vise ,da sam privatno prodavao mozda bi tu cjenu dobijo.Ali sta mogu sada stvar je u tome sto sam na Studio dobijo 1 god.dana Garancije.Da sam kupovao privatno isto bi me izaslo ali bez Grancije,bar su takve cjene u Njemackoj i to je jedan od povoljniji bio i stim sto je u super stanju .A sto se tice sounda ja sam pitao za misljene na forumu i ostalih muzicara oni su rekli da studio bolje zvuci nego TR .Jos se nisam uvjerijo posto tek sutra dobijam memorije pa cu da vidim.
Veliki Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 567
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
malimuzicar druze imam ja snimaka sa triton studio ako hoces da ti posaljem da vidis o kooji klavijaturi se radi !! imao sam tu cast da sviram na njega i nesto sam snimio ako hoces da ti posaljem solo snimke !! ajde pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala Munire, ja sam se uvjerijo sto se tice zvuka razlika je velika izmedu Tr i Studia ,kupio sam i Mossboard i stvarno sam pozitivno iznenaden .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|