|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
,,e pa ovako,,od kako sam ga kupio ne spavam noci i glava mi vise puca od njega,, :roll: ,,AL SE ISPLATI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@elvis
Moguli terce kao na tritonu da se naprave? kakav je portamento? |
![]() |
![]() |
#13 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Svaka čast Nedime.
Osobno volim kad se o nekoj novoj klavijaturi raspravlja na način osobnih utisaka, a ne na temelju članaka iz časopisa ili utiska nekog stranog ton majstora (kao npr. u časopisu Keyboards). To što možda svi ne sviramo isti tip muzike i ne koristimo boje ne znači da nečemo možda donjeti ispravan sud o nekom modelu. Za sad još ne mogu dobiti synth na posudbu, jer ih prijatelj u Music shopu ima tek 3 komada. Za sad još nema neke velike potražnje za njim. Kaže frend, svi ga gledaju, isprobavaju, no niko da se ohrabri da ga kupi. Stoga visoko palac gore za kolegu Elvisa što je probio led i kupio X-50. Elvise, kad ga prokljuviš do kraja i kad nas se malo više ohrabri baciti novac na njega mislim da češ prijatelju imat i te koliko posla sa savjetima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Vredan član društva
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]() Citat:
pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
....Stoga visoko palac gore za kolegu Elvisa što je probio led i kupio X-50.
Elvise, kad ga prokljuviš do kraja i kad nas se malo više ohrabri baciti novac na njega mislim da češ prijatelju imat i te koliko posla sa savjetima.[/quote] gospodine Kreso,,inace volim klavijaturu da posjedujem sto je niko nema,i sto slabo iko na njoj svira ![]() ![]() pozdrav.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
,,zaboravih reci taj GOLDSTAR GS 1000 BJESE ARRANZER,,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ljudi trebate uzeti KORGX50 ja sam napravio boje za njega, i za narodnjake, a i za zabavnjake. Ja na boljoj klavijaturi nisam radio. Bez obzira što nema sempler može sa napraviti vrhunske boje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemoj tako DADO, ubice te ovi sa LE, pocece odma da je LE bolji, znas kako to ide ovde.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja odavno oko bacam na taj X50. Trazim nesto za solo uz pa1x. Gledam dx11 i v50 ali opet, kao i X5D sto imam svidja mi se vise neki Korgic. Tritone sam odlucio da ne kupujemm za mene su previse glomazni uz pa1x. Igro sam se ja na X-50 u ducanu i program sto dodje uz njega na PC-u mozes shtimati boja kakvih ti bog hoce. MOzda i ja sisnem zube pa uzmem jedan uskoro.
VOzdra |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.06.2006
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 890
Uploads: 7
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Yamaha Genos
Interesi: Uživati u životu
![]() |
![]() Citat:
Pozdrav Dado! Ja sam tek sad uzeo X50, pa bi mi dobro dosli neki savjeti, odnosno boje za njega. Pa ako imas volje posalji nesto. Unaprijed Zahvaljujem.!! josip1@email.t-com.hr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, x50 |
|
|