|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
ja pratim rad Petra Marica od njegove 8.godine.On je ucenik muz.skole.Vojislav Vuckovic iz Beograda.On je ucenik prof.Aleksandra Nikolica koji je osnovao sastav Beltango.Pera je vanserijski talenat koji ne zna za tremu i koji ce biti jos dugo broj 1. u svetu.Na zalost nasa drzava vrlo malo ulaze u tu decu i njihov uspeh je veliki rad i veliko odricanje njih i njihovih roditelja.Nije ni cudo sto nakon srednje skole svi odu na zapad gde se mnooogo vise ceni klasicna muzika nego ovde.Jefto,tema je odlicna!!!!
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]() PRIZE WINNERS-CMA 2004 ST JACQUES DE COMPOSTELLE (Espagne) Mijatovic Rade, Serbie, senior classique Vidovic Milan, Bosnie, junior classique Giuliano Guy, France, junior variété Privat Camille, France, senior variété Da se nasalim,nisu bas svi iz Srbije. Cestitke za izuzetan rad i uspjeh svim gore i ubuduce pomenutim vrijednim momcima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Downloads: 164
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Koje mesto si iz CH? poz! Sargija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Strašni svirači, virtuozi, ma nemam riječi...
Da, ja nisam čuo da u Hrvatskoj ima nekih talentiranih harmonikaša, jedino što znam to su pijanisti, limena glazba, violinisti, ali večina kod nas koji završe vani tamo i ostaju, tamo žive bolji život, prije se prodaju,na zapadu se možda to više cjeni, isto tako se njihovi CDjevi prodaju u dalekom Japanu i sl, a kod nas nažalost slabo. Jeli se takvi svirači vračaju nazad u Srbiju ili ostaju vani?
![]() |
#15 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imas i u Hrvatskoj super harmonikasa, pa zar nisi nikad cuo za Navracica?
![]() |
#16 |
Belaj boy
|
![]()
Ljudi koji se bave klasicnom muzikom,bilo koji instrument da je u pitanju od starta razmisljaju o inostranstvu.Kod nas retko ko zivi od klasike i broj ljudi koji slusaju tu muziku skoro da je zanemarljiv.Zato se i desava da razne Veki,Ceki,Zeki,Cice,Mice i sl,zaradjuju milione svojim nakaradnim pevanjem a ljudi koji su ceo zivot posvetili instrumentu mogu u najboljem slucaju da imaju platu u nekoj muzickoj skoli.Zato svi beze preko a retko se desava da se neko vrati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Sreo sam ga na jednoj Tezgi u HR on je posebno dosao sa Tamburasima pa kad je poceo Gulin Fazon da svira Woow, nema dalje bas da se Dusa Odmori. Poz! Hrle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Navračića znam, ali to je samo jedan...
Vrti se meni on na winampu, svako malo ![]()
![]() |
#19 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
on je super harmonikas, svirao je sa pokojnim Pericom Gulom, ali brate ne ide njemu taj stil, msm svira on njega, ali nije to njegov zanr, nema tu krv za te muzike, ne mislim pritom nista na rasnoj osnovi, jer mnogi ljudi koji nisu Cigani isto tako sviraju super ciganiju, njegov je fach jazz, e tu je mnogo opasan
![]() |
#20 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Imas u Zagrebu zivi, profesor harmonike Semir Hasic Sammy.
Bio je prvak svijeta 1994.godine u Italiji.(porijeklom iz Bosne inace). Imao je u Lisnskom koncerte "Od Bacha do sevdaha". Ima snimaka na youtube. Ali da ne idem od teme-ovo je tema o mladim talentima. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|