|
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
blatusan nista se ti ne brini sada se Enci prevario i mocices od njega da kupis PA80 nov za 800Euro kad ga bude prodavao za par dana....HAHAHA salim se, hocu samo malo da potpalim dugo je bio miran forum
![]() ![]() ![]() Sad ozbiljno, ako vec moras novi aranzer uzimati blatusan onda pronadji polovan PA80, mislim da ce ih sada biti mnogo na prodaji i sa niskim cijenama...Da li mozda imas Triton ili tako nesto za SOLO, onda ti PA80 i nije toliko potreban? |
![]() |
![]() |
#12 |
Suludi Moderator
|
![]()
Znaci za novog pa50 bi mogo dobit polovni 80 ili? A ako enci hoce prodat 80 nek se javi
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da bi mogao...vidjao sam ih polovne od 900Euro pa vise, al sad da me ubijes ako znam gdje :roll: . Ali dodju bez opcija
Bili su nasi neki oglasi |
![]() |
![]() |
#14 |
Suludi Moderator
|
![]()
sto znaci moram unjeti os u njega al nije problem to:
|
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Poslusaj ti mene. Uzmi ako mozes kintu za taj pa 50, napregni se ako mozes malo (mislim finansijski) i uzmi psr 9000. Jeste da je teska ko grob ali vredi svaku paru. Ja trenutno budzim moju, i kad zavrsim uradicu 2-3 demo snimka pa cete cuti. Ako pevas, vec imas u njoj vocoder (tj. Vocal Harmonizer), sto ces na pa 80 morati da platis 300-400 e ako ti je potreban. MOzes da zbudzis 64mb semplova a na pa 80 max.16mb. Ima 32 boje u useru (neko kaze mana jer je malo), ali meni je licno to dosta. A i ako napunis sva ta mesta semplovima, fabricke boje koje doradis mozes da smestis po registracijama, tako da mozes ukupno da zapamtis 64reg*8 mesta = 512 boja. Jedino sto me kod nje izludjuje je sto nema 2 sekvencera, tako da terce ne mozes da menjas u toku svirke. Ali se zato kod nje nece desavati da pobrljavi kod kominbinovanih ritmova (mislim kad u jednom ritmu na 4 varijacije imas 4 razlicite brzine) kao korg, nego sve to uredno procita, a ima i vecu polifoniju, tako da u staylu mozes da popunis sva mesta predvidjena za instrumente i a da se ne bojis da ce neki prestati da svira kada prosaras desnu ruku.
Joooooooj majko, kakvu li ce reakciju korgovaca ovaj moj post da proizvede hahahaha ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ah da zaboravio sam. Polovan korg pa 80 (kalvijatura nastala posle yamahe psr 9000)- cena 900e (i vise), polovna yamaha psr 9000-cena 950 e (i vise)- evo, pre neki dan je prodade kolega Haris.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Suludi Moderator
|
![]()
heheh iskreno ja sam veliki obozavaoc korga. Ali uvijek volim cuti druge prjedloge naprimjer o toj yamahi psr9000.
I kolko bi kostala svejedno nova ili polovna. Hvala na vremenu. |
![]() |
![]() |
#18 |
Odomaćeni član
|
![]()
Novu neces naci sigurno. jedino ako je nka zaostala pa cami u nekom magacinu, ali ne verujem da takav instrument moze da stoji
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Odomaćeni član
|
![]()
Auuu al sam gladan, pola slova sam izeo
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Suludi Moderator
|
![]()
i kad bi htjeo kako cemo je prebacit. Mada nisam siguran, korg je za mene nesto posebno. Volio bi cuti koji primjerak te yamahe naravno ritmove i boje narodne muzike.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ako, brzo, jedan, ljudi, moze, odgovor |
|
|