|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Ja mislim da je zeza...
Ovaj lik je prvo rekao: "Here is Ed's new keyboard" i nasmejao se, nakon nekoliko postova ima recenica: "...especially I don't expect this in a Tyros 4"... Koliko znam engleski ovo su samo neke ideje ili sl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Digital Audio Music Network,skracenica DAMN(Americki ulicni zargon za "dodjavola") hahahahahha
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nishki
|
![]()
Da vidite kakvu klavijaturu sam ja video..
Nemogu odmah da postavim sliku, jer me zeza Photoshop!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma ljudi,sta ce na klavijaturi dva pitch band-era,plus senzorski???Ako touch display sta ce ovoliko dugmica.Ovo neko da mi pokloni,ne treba mi,mada moguce da je neko napravio sliku u photoshop-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Hmmmm, Roland pitch-bender, D-beam, Fantom G joystick, V-synth touch-pad....
Bas mastovita photo-shop kreacija! Promijenjeno od rondzo4life (16.11.2009 u 19:38 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Meni ovo vise lici na neki softwerski sintisajzer za PC nego na photoshop zajebanciju. Pogledajte malo bolje sliku, kao da je sa monitora. Mozda gresim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa ne bih rekao da izgleda kako od monitora! Pogledni kako se dirke otslikuju na plastiku - kako u ogledalo. A i potenciometre imaju senke. Onaj koj je radio ovu sliku u photosop (ako je radio - a 99% je) potrudio se da maksimalno izgleda realno!
Dodato: A evo sad i razmisljam nesto ?! Primetite da potenciometre levo od ekrana imaju senke na desno a potenciometre desno od ekrana imaju senke na levo! I sad od koja strana dolazi svetlina? 100% montaza! Nema cile mile kod Serlok Holms ![]() Promijenjeno od Ace (22.11.2009 u 23:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Drugar foruma
|
![]()
To sa senkom nije presudno, mozda ima svetla sa vise strana. Kako fudbaleri imaju ponekad 4 senke oko sebe. Reflektori sijaju sa cetiri strane pa najjaca senka bude od onog reflektora kojem je najblizi igrac.
Ali pored svega i ja sumnjam da je prava. Kako kaze kolega @ZSimonovic ima tu dosta ne logicnosti, previse dugmica, dva pich, mozda i touch display... i ko zna sta jos. ![]() Pozz...
![]() |
#20 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Vi jos uvek raspravljate o ovoj budalastini
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|